Plaja Tropea

Plaja Tropea

Plaja Tropea, cu nisipul sau alb si apa cristalina, se afla in orasul Tropea din Calabria, Italia. Tropea este aproape de Catania, Sicilia, orasul vostru de aterizare, asa ca o vacanta in care sa vizitati cele doua destinatii nu poate fi decat o decizie buna, mai ales ca Tropea este considerata una dintre cele mai bune plaje din Europa.

Sursa foto: Olha Krat/Shutterstock.com

Cala Mariolu

Cala Mariolu

Cala Mariolu se afla in Sardinia si este una dintre plajele cu deschidere la cele mai limpezi ape din Italia. In partea stanga si dreapta plajei Cala Mariolu se afla stanci acoperite cu arbusti.

Sursa foto: Gabriele Maltinti/Shutterstock.com

Playa de Ses Illetes

Playa de Ses Illetes

Playa de Ses Illetes se afla in Formentera, Spania, la cativa kilometri de Ibiza, unde se poate ajunge cu vaporasul. Turistii se pot bucura de o priveliste incredibila cu iahturi, apa albastra si nisip alb si fin. De altfel, insula Formentera este un paradis inca necunoscut multor turisti.

Sursa foto: Sergio TB/Shutterstock.com

Plaja Elafonissi

Plaja Elafonissi

Elafonissi nu are nevoie de nicio descriere, decat ca paradisul ar fi invidios de acest peisaj din insula greceasca Creta. Pur si simplu, mergi si convinge-te ca este asa. Cum ajungi? Foarte simplu, cu avionul pana in Chania, Creta. De aici, mai ai o ora si jumatate de mers cu masina.

Sursa foto: Gyuszko-Photo/Shutterstock.com

Plaja Traigh Mhor

Plaja Traigh Mhor

Obisnuiti cu plaje de la Marea Mediterana, uitam ca si tarile din nordul Europei au plaje deosebite. Una dintre ele este plaja Traigh Mhor din insula Barra din Scotia, o plaja cu nisip alb si apa cristalina. Insula Barra se afla in nord-vestul Scotiei, unde poti ajunge cu un zbor din Edinburgh.

Sursa foto: Spumador/Shutterstock.com

Cala Macarelleta

Cala Macarelleta

Cala Macarelleta este o plaja in Menorca, una dintre Insulele Baleare din Marea Mediterana, Spania. Sa alegi Cala Macarelleta inseamna sa te asiguri ca-ti petreci concediul inconjurat de natura. In crapaturi si caverne se ascund sepii si morene, iar pe fundul nisipos al marii se pot vedea calcani si numeroase alte specii de vietati marine.

Sursa foto: tagstiles.com - S.Gruene/Shutterstock.com

Plaja Rabbit

Plaja Rabbit

Rabbit Beach sau Plaja Iepurelui, situata in Lampedusa, Italia este o destinatie exotica de vis, cunoscuta pentru apa cristalina, nisipul alb si linistea cu care te invaluie. Initial nepopulata, si-a atras numele de la cativa iepuri care au fost vazuti prin regiune.

Sursa foto: Wead/Shutterstock.com

Sursa foto: Gyuszko-Photo/Shutterstock.com