Peste 30.000 de oameni s-au aflat, joi, la concertele din prima zi oficiala a festivalului de muzica electronica Electric Castle, trupa islandeza Sigur Ros fiind principala atractie a zilei. Vineri, pe scena festivalului care se desfasoara in perioada 14 - 17 iulie, la Castelul Banffy, din Bontida, judetul Cluj, vor urca rapperii de la Dialeted Peoples, dar si headlinerii Paul Kalkbrenner si Rusko.

Un numar de 23.000 de persoane s-au bucurat, joi, de atmosfera si muzica Electric Castle in prima zi oficiala a festivalului. Lor li se alatura cei 8.000 de participanti care au sosit la castel inca de miercuri, cand a fost "ziua zero” a festivalului, scrie News.ro.

"Punctul culminant al serii a fost concertul Sigur Ros. Aceasta trupa cult a ales Electric Castle pentru primul sau concert in Romania, in cadrul turneului de promovare a unui nou si mult asteptat album. Spatiul generos din fata noii scene principale a fost plin de fani care le-au raspuns cu entuziasmul si energia specifice "publicului electric”. Seara a continuat cu show-ul Slow Magic, care la a doua lui vizita la Electric Castle si-a propus sa cunoasca mai bine publicul si a coborat in mijlocul acestuia, in aplauzele fanilor. Au urmat Camo & Krooked, care au impresionat prin prestatia artistica, dar si prin dialogul permanent cu miile de fani din fata scenei”, se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

De asemenea, incepand de miercuri, participantii la festival pot face donatii pentru campania de subscriptie publica "Cumintenia pamantului”, initiata de Ministerul Culturii pentru achizitia celebrei opere a sculptorului Constantin Brancusi.

Participantii pot alege suma pe care sa o doneze si sa faca plata direct cu bratara, la oricare din punctele de vanzare a bauturilor, si vor fi rasplatiti cu o bratara speciala ce atesta contributia lor.

Vineri, la Electric Castle, programul scenei principale incepe la ora 18.00 cu De Staat, urmat de legendele hip-hop Dilated Peoples, un live show spectaculos marca Enter Shikari, unul din cei mai asteptati headlineri, Paul Kalkbrenner, si Rusko.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri