Este locul perfect in care poti nu doar sa savurezi cea mai buna cafea din Bucuresti, ci sa te bucuri deplin de viata, intr-o atmosfera relaxanta.

Pacat ca nu putem sa-ti trimitem pe Internet aroma incomparabila a cafelei ideale, dar te asteptam la Coffeeshop Company din Dorobanti, singura franciza deschisa pana acum in Romania.

Folosim exclusiv boabe de cafea Arabica premium, cultivate in zone muntoase. Din miile de varietati Arabica, am selectat 20 cu o singura origine, avand coduri genetice compatibile, deci care se completeaza una pe cealalta. In doze mici si prin atributele genetice, sunt ideale pentru o prajire comuna, blanda, in cuptoarele noastre clasice, pentru a oferi o explozie de arome.

Astfel, cultivarea, selectarea si prajirea cafelei reprezinta simbioza perfecta dintre stiinta si arta dezvoltata de inginerii nostri agronomi, experti in cafea si maestrii preparatori, si perfectionata, folosind tehnologia specifica a Grupului Scharf.

"Aqua Coffea", apa folosita pentru prepararea cafelei, a ceaiului si a limonadelor unice, este obtinuta printr-o metoda inovatoare, cu ajutorul unui dispozitiv care ii reda calitatile naturale, de apa de izvor.

Masinile Espresso - Scharf Xpress Piston System - de ultima generatie, boabele de cafea Arabica premium, inovatoarea "Aqua Coffea", toate aduc un plus de valoare atmosferei vieneze unice.

Coffeeshop Company este o afacere austriaca de familie, parte a Grupului de Companii Scharf, fiind prezenta in 23 de tari din lume, cu peste 300 de cafenele.

De asemenea ne puteti urmari pe pagina noastra de Facebook.