Coffeeshop Company aduce, in premiera, in Romania ambianta placuta a cafenelei traditionale vieneze. Prima cafenea a lantului Coffeeshop Company s-a deschis in zona Dorobanti, pe Strada Putul lui Zamfir nr. 2.

Este locul perfect in care poti nu doar sa savurezi cea mai buna cafea din Bucuresti, ci sa te bucuri deplin de viata, intr-o atmosfera relaxanta.

Pacat ca nu putem sa-ti trimitem pe Internet aroma incomparabila a cafelei ideale, dar te asteptam la Coffeeshop Company din Dorobanti, singura franciza deschisa pana acum in Romania.

Folosim exclusiv boabe de cafea Arabica premium, cultivate in zone muntoase. Din miile de varietati Arabica, am selectat 20 cu o singura origine, avand coduri genetice compatibile, deci care se completeaza una pe cealalta. In doze mici si prin atributele genetice, sunt ideale pentru o prajire comuna, blanda, in cuptoarele noastre clasice, pentru a oferi o explozie de arome.

Astfel, cultivarea, selectarea si prajirea cafelei reprezinta simbioza perfecta dintre stiinta si arta dezvoltata de inginerii nostri agronomi, experti in cafea si maestrii preparatori, si perfectionata, folosind tehnologia specifica a Grupului Scharf.

"Aqua Coffea", apa folosita pentru prepararea cafelei, a ceaiului si a limonadelor unice, este obtinuta printr-o metoda inovatoare, cu ajutorul unui dispozitiv care ii reda calitatile naturale, de apa de izvor.

Masinile Espresso - Scharf Xpress Piston System - de ultima generatie, boabele de cafea Arabica premium, inovatoarea "Aqua Coffea", toate aduc un plus de valoare atmosferei vieneze unice.

Coffeeshop Company este o afacere austriaca de familie, parte a Grupului de Companii Scharf, fiind prezenta in 23 de tari din lume, cu peste 300 de cafenele.

De asemenea ne puteti urmari pe pagina noastra de Facebook.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri