Cantareata americana Rihanna isi cheama fanii in Piata Constitutiei din Bucuresti, la concertul pe care il va sustine, duminica, publicand fotografii pe pagina sa de Facebook, in timp ce organizatorii evenimentului anunta ca biletele sunt ”aproape” epuizate.

”Cine vine la ”Anti World Tour” in Bucuresti? Ultima sansa de a cumpara bilete”, a fost mesajul cantaretei. Rihanna va urca pe scena de la Bucuresti alaturi de 11 dansatori si 10 membrii ai trupei sale, iar concertul va dura 90 de minute. Ea isi va prezenta noul sau album, ”Anti”, o productie 2016, iar din setlistul concertului nu vor lipsi hiturile ”Umbrella”, ”Rude Boy”, ”Four Five Seconds” si ”We Found Love”. Cantareata Delia va deschide concertul Rihannei din Capitala, scrie News.ro.

Potrivit site-ului Eventim.ro, biletele pentru tribuna 2 sunt epuizate, insa la toate celelalte categorii sunt disponibile la preturile de: 648 de lei (tribuna 1), 572,4 lei (diamond circle), 464,4 lei (golden circle) si 194,4 lei (normal circle), la care se adauga taxe. Echipa de productie a show-ului a ajuns vineri seara la Bucuresti si va pleca luni. Scena pe care va canta Rihanna ramane in Piata Constitutiei si pentru concertele Steve Aoki (15 august) si Sia (17 august), organizate de aceiasi promoteri - Marcel Avram si D&D East Entertainment.

Starul american isi doreste sa aiba, in backstage, o camera decorata in culorile argintiu, mov, alb si negru, si trandafiri proaspat taiati, fara miros, cu cozi lungi si scurte, potrivit informatiilor oferite News.ro de reprezentanti ai organizatorilor. In Capitala, ea va fi insotita si de bucatarul personal, care ii va pregati mancaruri pe baza de fructe de mare, carne de berbec si legume verzi. Circulatia rutiera in zona Pietei Constitutiei din Capitala este restrictionata pana pe 21 august, ca urmare a celor trei concerte care vor avea loc aici.
Accesul publicului se face incepand cu ora 17.00.

Rihanna, nascuta pe 20 februarie 1988, a lansat sapte albume de studio, incepand cu anul 2005, iar 13 dintre single-uri sale au ajuns pe primul loc in topurile internationale. Discurile cantaretei au fost vandute in peste 45 de milioane de copii, in intreaga lume, iar piesele sale au fost descarcate de peste 210 milioane de ori in varianta digitala. Ea este castigatoare a opt premii Grammy. Rihanna va primi Michael Jackson Video Vanguard Award pentru intreaga cariera la gala MTV Video Music Awards 2016, ce va avea loc pe 28 august.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri