Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, primeste anual de la banca centrala echivalentul unui salariu net lunar (42.700 lei – 9.600 euro) ca indemnizatie de vacanta, insa isi petrece concediile in tara, una dintre destinatiile preferate fiind via pe care o are la Dragasani, in judetul Valcea.

De prima de vacanta egala cu un salariu net lunar beneficiaza toti angajatii BNR, iar banii sunt acordati indiferent de locul ales de acestia pentru concediu, singura conditie fiind ca angajatii sa-si ia concediul legal.

Este un fapt cunoscut ca guvernatorul Mugur Isarescu isi petrece concediile in tara, preferata fiind plantatia de vita de vie pe care o are in judetul Valcea.

Mugur Isarescu detine impreuna cu familia firma SC Mar SRL, societate prin intermediul careia produce si comercializeaza vin sub brandul “Casa Isarescu”.

Citeste si:
Ce spune Isarescu despre deficit si majorarea pensiilor?
Isarescu: Cand ai un asemenea...

Firma familiei Isarescu a obtinut anul trecut un profit net de 358.400 lei (80.700 euro), in scadere fata de 483.100 lei in anul 2014, potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finantelor. Numarul mediu al angajatilor firmei Mar SRL a crescut insa de la 16 in 2014 la 17 anul trecut.

Sursa foto: casaisarescu.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
CD: Angajatorii sunt obligați să dea în caz de închidere a școlilor
Setari Cookie-uri