George Bogdan, Anamaria Putinica si Bogdan Putinica au lansat anul trecut The Code, un program de nutritie, sanatate si sport, care ajuta romanii sa se detoxifice, si de la care in 2016 asteapta afaceri de 200.000 euro.

„The Code este un program avansat de sanatate, singular in Romania prin structura si complexitatea principiilor stiintifice aplicate, din domeniul nutritiei alcaline, detoxifierii, antrenamentelor, psihologiei. Este un program de 21 de zile, sustinut de parteneri medicali, cu o abordare completa asupra persoanei in totalitatea elementelor care o alcatuiesc (stil de viata, emotii, relatii). Ne adresam celor care inteleg ca investitia in propria sanatate este, de departe, cea mai importanta, fiindu-le alaturi in startul echilibrat al transformarii fizice si mentale pe care o urmaresc”, declara Anamaria Putinica, partener al programului The Code, business lansat in iunie 2015 dupa o investitie de 100.000 euro.

Programul are 7 editii pe an si este structurat in 3 module de cate o saptamana fiecare, unul dintre ele fiind o tabara rezidentiala de o saptamana dedicata procesului de detoxifiere pentru corp si minte.

In cadrul taberei The Code, participantii consuma, in medie, intre 40 - 50 de kilograme de legume si fructe sub forma de suc si intre 21 - 28 de litri apa alcalina si ceaiuri. Programul include 12 rutine de antrenamente modificate si ajustate tiparului lor somatic, 10 seminarii educationale, sesiuni de consiliere psihologica si exercitii de meditatie si introspectie.

Citeste si:
WOWTea, pariul de 10.000 euro al unei tinere de 24 de ani
O tanara de 24 de ani a...

25-30% dintre participanti sunt fumatori si se lasa de fumat.

"Am ajuns sa crestem foarte rapid prin rezultatele excelente ale primelor editii si prin celebrul word of mouth – feedback si recomandari pozitive din partea tuturor participantilor. Oamenii care intra in program isi fac analize medicale inainte si dupa program pe indicatorii personali pe care ii urmaresc. Sunt oameni care ajung sa aiba analize foarte bune ale ficatului, colesterol scazut, scadere in greutate acolo unde era nevoie, imbunatatiri radicale ale mineralelor din sange. Foarte important, in fiecare editie a programului, cam 25-30% dintre participanti sunt fumatori si se lasa de fumat in proportie majoritara”, spune George Bogdan, life-coach si co-fondator The Code.

Pana acum, programul a atras peste 300 de participanti din toata tara, dar si din strainatate, din care 75% sunt femei. Participantii sunt in general persoane cu varsta intre 16 si 60 de ani, antreprenori si angajati cu venituri peste medie din companii din industrii diverse precum IT, financiar-bancara, farmaceutica si medicala, avocatura, aviatie, industrii creative. Dintre acestia, multi sunt si romani din strainatate, care locuiesc in tari precum Germania, Anglia, Cipru, Dubai, Italia, Belgia, Olanda si Republica Moldova.

In editia actuala, cea de-a 7 a, bootcamp-ul are loc intre 15 si 21 septembrie, la Padina Ursului – Fundatica, in zona culoarului Rucar-Bran.

Citeste si:
Ei vor sa ii faca pe corporatisti sa manance sanatos
Bogdan Putinica, unul dintre...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
(P) 7 aspecte de care sa tii cont atunci cand cumperi mobila pentru dormitor
Setari Cookie-uri