Fabrica de incaltaminte si marochinarie "Denis" a inaugurat joi, 10 noiembrie 2016, in AFI Palace Cotroceni, un nou magazin "Anna Cori". Aceasta este cea de-a 8-a unitate pe care producatorul roman de incaltaminte si accesorii din piele naturala le detine in Bucuresti.

Numarul mare de clienti prezenti la deschidere a confirmat, inca o data, locul pe care il ocupa incaltamintea, gentile si accesoriile produse de Fabrica "Denis" in topul marcilor romanesti de succes.
Pentru cei care inca nu stiu, povestea incepe in 1985 cand Ilie Cornea, inspirat de traditia artizanala din Bucovina, a pus bazele unui mic atelier ce producea manual doar incaltaminte pentru barbati. Mica afacere de familie s-a transformat in 1994 intr-o adevarata fabrica ce poarta si azi numele fiului cel mic al familiei, "Denis".

In 1996, Ana Cornea, sotia si partenera de afaceri a fondatorului fabricii "Denis", a venit cu ideea infiintarii unei linii de productie incaltaminte pentru femei.

Gustul pentru frumos si armonie al Anei Cornea au fost ingredientele ce au condus la nasterea brandului "Anna Cori". Infiintarea unei sectii de genti, posete si accesorii, in 1999, a condus la maturizarea brandului, pozitionandu-l in topul marcilor romanesti de succes.
Colaborarea cu designerul italian Davide Vaccari, un adevarat vizionar, a completat si reinterpretat conceptul "Anna Cori".

Filosofia brandurilor "Anna Cori" si "Denis" este centrata pe ideile de autenticitate si perfectiune. Prezenta anuala la targurile internationale de incaltaminte si marochinarie cum sunt cel de la Milano, Italia si cel din Tokyo, Japonia intareste increderea clientilor in produsele Fabricii "Denis" si satisface dorintele acestora prin realizarea de modele in concordanta cu cele mai noi tendinte de pe piata, atat din punct de vedere al designului si a materialelor folosite, cat si din punct de vedere al tehnologiilor utilizate in productia de incaltaminte si marochinarie.
Colectiile se adreseaza clientilor cu venituri medii si peste medie, oferindu-le cumparatorilor produse la nivelul marilor case de moda, la preturi foarte accesibile. Incaltamintea, gentile si accesoriile oferite de fabrica "Denis" sub brandurile "Anna Cori" si "Denis", ii permit clientului achizitionarea oricarui produs pentru a-si completa fie o tinuta de business sau de ocazie, fie o tinuta sport sau casual.

„Asa cum am anuntat deja in presa, pe data de 15 noiembrie anul acesta, vom deschide inca un magazin "Anna Cori" in Park Lake Shopping Center. In ceea ce priveste planurile de viitor, toata atentia noastra va fi indreptata inspre imbunatatirea relatiei cu clientii si spre eficientizarea magazinelor pe care le avem deja. Asta nu inseamna ca vom renunta la ideea de extindere”, ne-a comunicat Dumitru Parasca, leasing manager Denis.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri