Artist vizual convertit in initiator de platforme pentru industriile creative - dupa cum el insusi se descrie - Dan Piersinaru are studii de specialitate si ani de experienta in domeniul artei. A lucrat pentru creatorul de moda Doina Levinta timp de un an, ulterior a avut o experienta in cadrul unei firme de design interactiv, dupa care a luat calea antreprenoriatului. “A fost fabulos sa lucrez cu Doina Levintza. Am inteles multe lucruri si am cunoscut oameni de top chiar de la aceasta prima colaborare. A contat mult pentru ca a linistit si a trasat in mine un nivel care ulterior mi-a folosit foarte mult in ceea ce am intreprins”, povesteste acesta.

Piersinaru are in palmares Autor, targ de bijuterie contemporana, unul dintre cele mai vizibile evenimente din domeniu, organizat inca din 2013, Noel, targ de cadouri de Craciun, ajuns la a opta editie, iar anul trecut a pus in scena primul targ de design contemporan in piele, Materia.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont