Desi ne aflam abia la inceputul sezonului rece, in magazinele de firma au aparut deja noile colectii de incaltaminte pentru toamna-iarna. La incaltamintea de dama, trendul se mentine fara schimbari spectaculoase: negrul ramane in top, talpa mai inalta de asemenea, iar botinele (modelele peste glezna sau pana la jumatatea pulpei) se inscriu in tendintele acestui sfarsit de an.
Pentru sezonul de toamna-iarna 2006-2007, noile vedete sunt incaltarile cu toc inalt sau cu platforma si bot rotund, in culori diferite, cu aplicatii din materiale lucioase sau din piele de ponei, pantofii cu talpa joasa si varf patrat, din piele tratata special pentru a arata veche sau cu toc foarte inalt si gros. Nici modelele cu varful ascutit nu sunt de neglijat.

Asadar, din magazinele de firma doamnele pot cumpara pantofi la preturi cuprinse intre 200 si 1.500 de lei. De pilda, puteti alege o pereche din antilopa cu talpa ortopedica, cu aplicatii florale, la 210 lei, sau o pereche cu toc inalt, gros si talpa platforma, care sunt in voga, la pretul de 330 de lei. Pantofii cu toc inalt, varf patrat, din piele gen croco, in combinatie de auriu cu maro, costa 300 de lei. O pereche de pantofi cu toc inalt, varf semirotund, accesorizati cu doua catarame au pretul 350 de lei. Un alt model este confectionat din piele maro cu talpa platforma, toc inalt, gros, accesorizat cu catarama, si costa 370 de lei.

Cu 400 de lei veti putea achizitiona o pereche de pantofi cu varf patrat, toc inalt si catarama aurie aplicata. 579 de lei costa o pereche de pantofi eleganti din piele neagra, cu toc si varf semirotund, cu bareta pe glezna. Pentru tinuta de seara, puteti opta pentru o pereche de pantofi din antilopa de culoare neagra, cu varf ascutit, toc cui si aplicatii din strasuri pe partea laterala, care costa 1.350 de lei.

Ghetutele, mereu la moda

In magazinele specializate puteti gasi si ghetute in diverse modele, cu toc sau cu talpa joasa, cu diverse aplicatii, la preturi cuprinse intre 400 si 1.750 de lei. Un model cu talpa joasa, din piele combinata cu antilopa, cu capse rosii pe partea laterala are pretul de 730 de lei. 650 de lei costa o pereche de ghete cu talpa joasa, cu varf ascutit si fermoar. Pentru o tinuta eleganta, puteti cumpara o pereche de ghetute din antilopa, cu toc cui, varf ascutit si ornament auriu pe partea din spate a tocului, la pretul de 1.750 de lei. Pentru adolescente, un model de ghete sport, din piele combinata alb cu negru, cu siret la 400 de lei sau un alt model, din piele neagra, cu siret si aplicatii florale, au pretul de 514 lei. La moda sunt si ghetutele din piele aurie, cu siret, care costa 470 de lei.

Cizme cu personalitate

De asemenea, puteti alege dintr-o gama variata de cizme, care au preturi cuprinse intre 350 si 2.500 de lei. O pereche de cizme din antilopa pana la genunchi, cu talpa joasa si trei catarame laterale, costa 350 de lei, iar modelul de cizme din piele maro, cu varf ascutit si toc cui, are pretul de 440 de lei. Pentru tinuta de zi, puteti opta pentru o pereche de cizme cu talpa joasa si varf rotund, cu siret la spate, care costa 650 de lei. O pereche de cizme elegante, cu toc inalt, varf ascutit, cu diverse aplicatii aurii, costa 620 de lei. Un alt model de cizme cu talpa joasa, fermoar si varf semirotund costa 710 lei, in timp ce o pereche tot cu talpa joasa, model pana la genunchi, are pretul de 840 de lei.

Daca doriti sa iesiti din tipare, puteti cumpara o pereche de cizme cu toc mic, patrat, cu varf ascutit, catarame aplicate si fermoar lateral exterior, la pretul de 2.500 de lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri