Complexul Therme de langa Bucuresti deschide, din 10 iunie, cea mai mare plaja urbana din Europa, in urma unei investitii de 5 milioane de euro. Iata cum arata Sands of Therme si cat costa sa te distrezi in zilele libere acolo.

Therme Bucuresti, cel mai mare centru de relaxare, entertainment si wellness din Europa, lanseaza, din 10 iunie, cea mai mare plaja urbana din Europa, Sands of Therme. Vizitatorii centrului se pot bucura de un litoral compus din 30.000 de metri patrati de plaja, precum si alte atractii ce recreeaza atmosfera vacantei de vara: piscina tropicala, 1.500 de sezlonguri pe nisip, peste 600 de palmieri, 40 de maslini, terenuri de fotbal si volei si un Concept Beach Club, se arata intr-un comunicat de presa.

Accesul pe plaja urbana este inclus in tariful pentru zona The Palm, care incepe de la 55 lei pentru un adult, 3 ore. Tarifele sunt disponibile aici.

Therme BucurestiInvestitia totala a proiectului se ridica la 5 milioane de euro si plaseaza Bucurestiul in liga selecta a capitalelor europene cu plaje urbane, precum Lisabona, Berlin, Viena, Paris, Moscova sau Hamburg.

Fiecare vara la Therme Bucuresti aduce extinderi si elemente unice in Romania pentru vizitatorii nostri. Din acest an, bucurestenii beneficiaza de cea mai mare si complexa plaja urbana din Europa, care recreeaza scenografia exotica estivala prin nisip fin, piscina tropicala, vegetatie, sezlonguri pe plaja si terasa, pool bar si Concept Beach Bar, si activitati de plaja, la doar 15 minute de agitatia orasului

Stelian Iacob, General Manager Therme Bucuresti

Ce poti gasi la plaja urbana Therme Bucuresti

Cocktailuri exotice, savurate direct in piscina

In zona dedicata relaxarii, pe langa plaja generoasa cu nisip fin, vizitatorii se pot relaxa intr-o piscina de 720 metri patrati, cu o temperatura constanta de 30 de grade Celsius si o adancime de 1,26 de metri. Piscina cu pool bar dispune de 171 de locuri de relaxare - locuri la bar, locuri la mese, pe bancheta si sezlonguri in apa - si este inconjurata de vegetatie exotica, palmieri spectaculosi cu inaltime de pana la 7 metri si gradene cu sezlonguri.

Concept Beach Club cu design urban

Plaja Sands of Therme gazduieste si un Concept Beach Club, cu mai multe zone dedicate: Cocktail Bar, Gelateria Carte d’Or, Coffee Shop, Beer Bar (cu locuri la masa si la bar) si VINO Wine Bar, dar si o zona de grill, Beach Barbeque. Zona de grill, Beach Barbeque are un meniu sofisticat, pe care se regasesc preparate inspirate din bucataria internationala, oferind o mare varietate de carne si peste.

Therme BucurestiWine-bar-ul VINO de pe plaja ofera nu mai putin de 126 de sortimente de vin atent selectionate, din toate zonele reprezentative ale lumii, care pot fi savurate alaturi de branzeturi si charcuterie, intr-o atmosfera relaxanta.

Si pe plaja zonei dedicate familiei, vizitatorii se pot relaxa pe cele 1.000 de sezlonguri pe nisip, intinse pe o suprafata de 7.500 de metri patrati.

Pentru vizitatorii amatori de activitati sportive, Sands of Therme gazduieste doua terenuri de volei si un teren de fotbal pe nisip, ce recreeaza intocmai atmosfera de la malul marii, urmand ca in curand sa fie deschis si un teren de fotbal pe iarba.

Oaza de verdeata mediteraneana

Una dintre marile atractii care completeaza atmosfera exotica de pe plaja Sands of Therme este oaza de verdeata mediteraneana compusa din 600 palmieri si 40 de maslini, originari din zona mediteraneana.

Vegetatia exotica include si specii rare de palmieri originari din California, China, Japonia si India.

Therme Bucuresti este cel mai mare Therme din Europa, construit greenfield, pe un areal de 250.000 de mp, avand o suprafata totala de 34.000 mp si o capacitate de 4.000 de persoane simultan indoor. Centrul gazduieste cea mai mare gradina botanica din Romania, cu peste 800.000 plante. Proiectul exceleaza prin magnitudine, unicitate si o serie de puncte forte: este cel mai mare centru de recreere si wellness din Europa, cu servicii si ambianta de lux la preturi accesibile, cu cele mai inalte standarde din punct de vedere arhitectural, tehnic, sanatate si relaxare din lume, construit de la zero. Therme Bucuresti a fost premiat, in 2016, de Autoritatea Nationala de Turism din Romania, la Gala Turismului Romanesc. Investitia in Therme Bucuresti este realizata de A-HEAT GROUP AG, concern cu sediul la Viena. Din punct de vedere tehnic si conceptual, Therme Bucuresti face parte din Grupul Wund, care detine 4 din cele mai de succes proiecte din Europa. Therme Bucuresti este proiectul etalon, aducand o serie de inovatii si premiere absolute pentru continent.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri