Weekendul acesta au loc mai multe evenimente in Bucuresti, menite a te atrage afara din casa. De la festivaluri de filme, concerte sau expozitii, iata o mica lista cu cele care ne-au atras atentia si unde ai putea sa iesi sa te distrezi sau sa te relaxezi.

Weekendul acesta avem in Bucuresti mai multe evenimente asa ca daca inca nu stii ce sa faci, poate iti este de folos lista de mai jos. Desigur, am selectat cele mai mari si importante evenimente, Capitala gazduind mult mai multe de atat. Distractie placuta!

Evenimente in Bucuresti in weekend

Festivalul Filmului Francez 2017

Cea de-a 21-a editie a Festivalului Filmului Francez a inceput inca de joi si se desfasoara pana pe 19 noiembrie in mai multe cinematografe din Bucuresti, Cluj-Napoca, Arad, Brasov, Buzau, Constanta, Iasi, Ploiesti si Timisoara.

Pe langa proiectii, unul dintre cele mai importante evenimente adresate cinefililor are si o sectiune competitionala, unde sase filme isi disputa marele premium. La capitolul proiectii, cinefilii din Bucuresti vor putea vedea cele mai noi filme din Hexagon in Cinema Elvire Popesco, precum Django, Reparer les vivants, Le roi et les oiseaux si altele.

In plus, publicul are ocazia de a experimenta noua sectiune cu experiente de realitate virtuala incepând cu 10 noiemebrie, la VR Cinema din Veranda Mall.

Mai multe detalii despre eveniment si program, aici.

Festivalul Dramaturgiei Romanesti Contemporane

Weekendul acesta se termina prima editie a Festivalului Dramaturgiei Romanesti Contemporane, inceputa inca de pe 6 noiembrie si organizata de Teatrul Dramaturgilor Romani.

In cadrul evenimentului avem atat proiectii, cat si competitii unde participa spectacole cu piese romanesti contemporane ale unor teatre profesioniste naionale, municipale sau companii teatrale private. “Exercitii de echilibru”, “Titanic vals” sau “Invataturile lui Zaharia Trahanache catre fiul sau” sunt cateva dintre spectacolele din acest weekend.

Mai multe informatii si programul complet, aici.

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2017

Daca ati ratat cel mai asteptat eveniment auto al anului weekendul trecut, Salonul Auto Bucuresti & Accesorii are loc pana pe 12 noiembrie. Editia a XV-a are loc la Romexpo, in Pavilionul Central si platformele exterioare.

Peste 300 de modele expuse asteapta pasionatii de auto, care vor putea afla si tendintele anului viitor. Pretul unui bilet este de 30 de lei. Mai multe detalii, aici.

Concert Guess Who @Arenele Romane

Vineri seara, artistul roman Guess Who isi incheie turneul de promovare al celui mai recent album al sau "Un anonim celebru" cu un concert la Arenele Romane. Mai gasesti biletele la intrare, la pretul de 50 de lei.

Mai multe detalii despre eveniment, aici.

Concert Loredana @Sala Palatului

Tot vineri seara avem concertul la Sala Palatului concert Loredana - "Ador". Pentru al saptelea an consecutiv, artista pregateste un show, insa editia din acest an este una speciala, intrucat artista implineste 30 de ani de la lansarea albumului "Buna seara iubite".

Mai gasesti biletele disponibila la pretul de 50 lei, 100 lei sau 150 lei. Detalii despre eveniment, aici.

KINOdiseea 2017

Poate nu chiar un eveniment de distractie, ci mai degraba de relaxare si de petrecere a timpului alaturi de cei mici, festivalul de film pentru copii KINOdiseea a inceput inca de ieri si se desfasoara pana pe 15 noiembrie.

Evenimente similare fiind organizate si in Braila, intre 23 si 25 noiembrie.

Aflat la editia a noua, KINOdiseea propune o selectie de filme pentru copii si adolescenti, KINOdiseea Junior si KINOdiseea Youth.

Detalii despre program si bilete gasiti aici.

Respir Shakespeare

Aflat la a opta editie, festivalul dedicat operei si personalitatii lui William Shakespeare “Respir Shakespeare” se desfasoara pana pe 11 noiembrie, la Clubul Taranului.

Detalii despre program, aici.

Sursa foto: Monkey Business Images/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri