Ceasul Roger Dubuis Excalibur Aventador S, rezultatul recentului parteneriat dintre Automobili Lamborghini, prin divizia sa motorsport – Lamborghini Squadra Corse – si Manufactura elvetiana Roger Dubuis, a ajuns oficial in Romania. Este unul dintre cele 88 de exemplare si costa 210.000 euro.

La fel ca toate ceasurile Roger Dubuis, Excalibur Aventador S poarta sigiliul Poincon de Geneve – unul dintre cele mai inalte standarde in industria orologera.

Prima expresie orologera a acestui parteneriat de mare viteza, Roger Dubuis Excalibur Aventador S a fost prezentata in doua interpretari: prima, construita prin aceeasi tehnologie utilizata pe supercarurile Lamborghini – C-SMC – etaleaza accente ”Arancio Argos” si va fi produsa in editie ultra-limitata de doar 8 exemplare, in timp ce a doua, cu straturi suprapuse de carbon, include detalii in finisaj ”Giallo Orion”, marca Lamborghini.

Pentru accesoriul exclusivist care reda spiritul sportiv al supercarului cu acelasi nume, inginerii si designerii Roger Dubuis au dezvoltat, impreuna cu inginerii marcii din Sant’Agata Bolognese, un nou mecanism inspirat de unul dintre cele mai puternice motoare construite vreodata de Lamborghini – V12, de 740 CP, care combina materiale nobile si high-tech, asigurand, in acelasi timp, performante de top. Acestea includ carbon multi-layer si C-SMC, bazate pe aceeasi tehnologie folosita la supercarurile Lamborghini.

Datorita calibrului skeleton cu dublu balansier spiral RD103SQ construit dupa forma motorului Aventador S, cu o frecventa de 2x4 Hz (57’600 vph), ceasul ofera performante exceptionale care se imbina perfect cu un look sportiv si sofisticat. In componenta mecanismului acestuia intra nu mai putin de 312 piese. Excalibur Aventador S are un cadran cu diametru de 45 mm si este rezistent la apa, la o presiune de pana la 5 bari (50 m).

Ceasul Roger Dubuis Excalibur Aventador S Yellow poate fi comandat de pasionatii de piese orologere din Romania prin intermediul Orologeriei Galt.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri