Terasa Doamnei e un restaurant destul de cunoscut al Centrului Vechi si al Bucurestiului, pentru terasa lui, desigur, inainte de toate, pentru ca au niste animale vii la care iti tot vine sa te uiti.

Acolo, chiar in fata Bancii Nationale, a fost un cinematograf cu gradina, cu ecranul in aer liber vara, cred ca am si fost la film la ei cand eram student.

Acum au amenajat locul ca restaurant traditional romanesc, cu mobilierul tot din lemn, dupa cum se si vede in poze, terasa fiind la fel, in acelasi stil ultra-traditional. Arata destul de bine Terasa Doamnei, nimic de zis, mai ales pentru turistii straini.

Care turisti straini ar putea sa si aprecieze meniul de la Terasa Doamnei, in lipsa de alte puncte de referinta. E un meniu imens, sute de feluri de mancare. Si, de parca nu ar fi fost destule, au mai adaugat si pizza, paste si alte nuci in perete.

Mancarea e destul de banala la Terasa Doamnei, nici nu ar avea cum sa fie altfel. Mancare pentru turisti, numic mai mult. Destul de bine prezentata, e drept. Au am luat un urs cu ghebe, care nu a fost rau, iar ghebele chiar bune, o tocanita de ciuperci cu mamaliga fara nicio noima si o varza calita, la fel, doar ca sa iasa si mai multe pagini in meniu.

Serviciul a fost tensionat, cu un chelner care nu avea niciun chef de vorba, mi-a pus almanahul acela de meniu in brate si ma tot indemna sa ma descurc singur printre sutele de mancaruri, ori de cate ori insistam sa scot ceva de la el.

Preturile nu sunt mari, dar nici mici, daca te uiti la ce ai in farfurie pentru banii aceia. Clienti erau putini la pranz, poate ca vin mai multi seara, mai ales ca vad ca se si canta la Terasa Doamnei.

Terasa Doamnei e un restaurant pentru turisti, dupa cum am spus, care o va duce bine si in continuare, presupun, datorita lor.

Sursa foto: George Butunoiu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri