TripAdvisor a realizat un clasament al destinatiilor de vacanta in trend in 2018. Acestea nu se gasesc, de obicei, in oferta de vacanta a agentiilor, fiind astfel mai putin cunoscute pasionatilor de calatorii. Avantajul lor este acela ca ofera turistilor experiente diferite fata de vacantele deja populare, in care acestia sunt obisnuiti sa mearga an de an.

In ultimii ani, oamenii au devenit din ce in ce mai deschisi la ideea de a-si petrece vacantele departe de casa, iar agentiile de turism incearca in permanenta sa gaseasca cele mai bune oferte pentru clientii lor. De pe urma competitiei de pe piata de turism profita, evident, turistii, care acum au de ales dintr-o multime de oferte.

Destinatii de vacanta in trend pentru 2018

TripAdvisor a realizat un clasament al destinatiilor de vacanta in trend in 2018, nedescoperite inca de foarte multi turisti, linistite si foarte putin aglomerate, potrivit dailymail.co.uk.

Ishigaki, Japonia

Ishigaki (care inseamna perete de piatra) este o insula in arhipelagul Yaeyama. Administrativ, insula face parte din municipiul Ishigaki, prefectura Okinawa, Japonia. Peisajul insulei este foarte variat, de la plaje cu nisip alba, corali, pana la munti si paduri de magrove.

Destinatii de vacanta in trend pentru 2018

Citeste si:
Destinatii cu vreme buna in care sa mergi in luna octombrie
Vacanta in octombrie: 7...

Foto: Shutterstock / Dominique Bonnet

Ishigaki este un loc ideal si pentru gurmanzi. Insula este cunoscuta pentru taiteii soba ( Yaeyama soba).

O noapte de cazare pe Insula Ishigaki costa aproximativ 130 de euro, dar pot fi gasite si camere mai ieftine, la 100 de euro.

Citeste si: Agentul de turism: de ce ar trebui sa apelam la serviciile lui

Citeste si:
Unde mergem in vacanta in 2018? TOP 5 cele mai vizitate orase
Destinatii in trend in 2018:...

Kapaa, Hawaii

Acest mic refugiu este unul dintre cele mai frumoase locuri din Hawaii, nou intrat pe lista de vacante a turistilor. Kapaa este un oras mic, cuibarit la baza muntelui Kauai's Nounou. Turistii care ajung acolo apreciaza diversitatea hotelurilor, magazinelor, dar si a restaurantelor. Acesta este o destinatie ideala pentru cei care practica sporturi nautice.

Pretul mediu pentru o noapte de cazare este de 210 euro, insa cel mai bun pret este in iunie, 150 de euro/noapte de persoana.

Destinatii de vacanta in trend pentru 2018

Foto: Shutterstock / norinori303

Citeste si:
Cele mai bune hoteluri din lume
TOP cele mai bune hoteluri...

Nairobi, Kenya

Nairobi este o destinatie cunoscuta pentru safari, insa este, de asemenea, un oras plin de energie, modern, cu o viata de noapte extrem de activa. Daca ajungeti in Nairobi, trebuie sa faceti o vizita la Muzeul Karen Blixen, la Giraffe Centre si neaparat trebuie sa vedeti rinocerii negri din Parcul National Nairobi.

O noapte de cazare costa putin peste 90 de euro.

Destinatii de vacanta in trend pentru 2018

Foto: Shutterstock / Hemanshu Contractor

Halifax, Canada

Halifax este capitala provinciei Noua Scotie din Canada. Halifax este un oras-port, incarcat de istorie. Orasul este o destinatie perfecta iubitorii de bere. Halifax are cel mai mare numar de puburi pe cap de locuitor dintre toate orasele din Canada.

Cazarea pe noapte costa in jur de 120 de euro, iar cel mai mic pret il puteti gasi in iunie, de 73 de euro.

Destinatii de vacanta in trend pentru 2018

Foto: Shutterstock / Rocky Grimes

Gdansk, Polonia

Gdansk, una dintre cele mai frumoase destinatii din Polonia, este un oras-port, care are iesire la Marea Baltica. Centrul orasului atrage cei mai multi turisti, datorita fatadelor cladirilor foarte colorate, magazinelor si restaurantelor.

Destinatii de vacanta in trend pentru 2018

Foto: Shutterstock / Roman Babakin

Citeste si: Cele mai frumoase vacante pe care sa le faci in 2018. Recomandarile National Geographic

Sursa foto: Shutterstock/ Jihun Sim

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
10 orase pentru experiente culinare. Recomandarile TripAdvisor