Valentine’s Day, sarbatoarea internationala a iubirii, nu poate trece nici anul acesta neobservata. Este ocazia potrivita pentru a uita o perioada de viata profesionala si de a petrece putin timp cu partenerul, intr-un cadru romantic.

Conform unui studiu realizat anul trecut, mai mult de 70% dintre romani isi doresc sa sarbatoreasca ziua de Valentine’s Day cu persoana iubita. In ultimul timp, cu ocazia acestei zile speciale, cuplurile aleg sa petreaca un mini-sejur in destinatii romantice. Insa, nu intotdeauna viata profesionala ne permite acest lucru si suntem nevoiti sa ne reorientam catre ceva local, mai accesibil in special din perspectiva timpului si al distantei.

In aceasta perioada, marile hoteluri din Romania pun la dispozitia clientilor oferte personalizate pentru aceasta zi, iar hotelul de Sheraton Bucuresti propune un mix de oferte senzoriale, extrem de tentante.

Puteti savura o cina delicioasa la unul din cele doua restaurant ale hotelului, impreuna cu partenerul sau puteti alege unul dintre cele doua pachete care ofera atat cina, micul dejun, cat si cazarea pentru o noapte intr-una din camerele hotelului Sheraton Bucuresti. Toate acestea la preturi foarte bune in raport cu calitatea serviciilor oferite.

Alegeti oferta hotelului Sheraton si veti avea posibilitatea de a iesi putin din viata cotidiana si de a avea parte de o seara minunata intr-un cadru ambiental de exceptie.

Oferta este valabila intre 14-18 Februarie 2018. Pentru mai multe detalii legate de cazare, meniu si preturi, intrati pe site-ul http://sheratonbucharest.com/ro/ sau sunati la numarul de telefon (+4021) 201 5000.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri