Chocofashion este un producator autohton de praline si produse din ciocolata de calitate superioara.

Boabele de cacao erau atat de valoroase incat erau utilizate ca moneda de schimb. Conform unei vechi expresii indiene, ciocolata este hrana zeilor. Este una din cele mai nevinovate placeri ale tuturor timpurilor si reuseste sa fie un desert iubit de aproape oricine.

Chocofashion este un producator autohton de praline si produse din ciocolata de calitate superioara. Compania a fost infiintata in anul 2007 de catre Stefan Negoita din pasiune pentru ciocolata si din dorinta de a oferi praline artizanale care sa incante papilele gustative si sa multumeasca si pe cei mai pretentiosi clienti. Stefan Negoita a renuntat la un job intr-o multinationala si a deschis un laborator specializat, amenajarea si utilarea acestuia a reprezentant o investitie de 70.000 euro.

De ce Chocofashion? Ciocolata in pas cu moda, produse realizate cu stil, colectii pe gustul celor care stiu sa aprecieze frumosul, imbinare intre traditional si modern. Produsele nu contin aditivi alimentari si sunt realizate din cea mai fina ciocolata belgiana si ingrediente atent selectionate.

Clientii pot alege un cadou deosebit pe care il pot personaliza cu mesajul dorit. Personalizarea pe ciocolata sau pralinele personalizate reprezinta cel mai placut mod de a surprinde pe cineva drag.

Colectia de cutii este diversificata in fiecare anotimp si contine cutii elegante, misterioase, colorate, de dragoste sau chiar jucause. Pentru clientii corporate, cutiile pot fi personalizate sau create special pentru comanda respectiva.

De-a lungul anilor, ciocolatierii de la Chocofashion au creat zeci de arome si produse pentru fiecare moment important al anului, colectii ideale pentru ocazii speciale si nu numai, colectii pentru marturii, trufe, figurine, torturi si produse candy bar.

Nu produc niciodata praline pe stoc, deoarece termenul de valabilitate este de o luna de zile. Livrarea se face prin curier rapid sau cu transport propriu în funcţie de localitate, iar clientii pot face comenzi online pe site-ul companiei.

Colectia Chocofashion de Primavara incanta prin delicatete si varietate.

Trandafirul din ciocolata cu crema fina cu aroma de fructul pasiunii poate fi un cadou deosebit cu ocazia Martisorului, iar buchetul de fructe in ciocolata va fi apreciat de orice femeie pe care doresti sa o impresionezi de 8 Martie. Nou in gama, Orange Pot, ghiveciul cu portocala confiata imbracata in ciocolata cea mai fina, este un cadou pe cat de delicious, pe atat de sanatos.

Cutiuta cu o pralina si cu aer de primavara poate tine locul martisoarelor oferite colegelor de clasa sau de birou. De asemenea, poate fi oferita ca si giveaway clientilor. Pralina poate fi personalizata cu logo-ul companiei sau cu un mesaj cu ocazia 1-8 martie.

Disponibila in ciocolata neagra, cu lapte sau alba, tableta Marteau ofera un gust crocant si un inceput de primavara plin de veselie. Ingredientele presarate: alune, fistic, migdale, capsuna, stafide, completeaza gustul brut al ciocolatei. Si, daca mai vine si personalizata cu un mesaj din suflet, va oferi cu adevarat o experienta fabuloasa.

Cutiile elegante ce ascund o selectie de praline handmade, proaspete, fara conservanti alimentari se potrivesc oricarei sarbatori si pot fi cadoul ideal in multe momente importante din viata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri