Cred ca Luna Cafe & Bistro se straduie in ultima vreme sa se pozitioneze mai clar pe harta localurilor boeme ale Bucurestiului, si cred ca foarte bine face, pentru ca are tot ce-i trebuie pentru a fi primita in aceasta comunitate: e in Bucurestiul vechi, cu farmec, cu poezie, cu copaci si cu flori, e intr-o casa frumoasa, si ea din alte vremuri, cu tavane inalte, cu sobe de teracota, cu mobilier boieresc, cu pian si, mai ales, cu o gradina ca acelea pe care bucurestenii le vad acum mai mult in filme sau pe smartphones. Si sunt langa Gastronomika, s-ar putea sa fie chiar gard in gard, despre care am scris, de asemenea, lucruri asemanatoare si frumoase.

Luna isi spune Cafe & Bistro, insa am vazut ca are un meniu destul de consistent, ceva intre o bucatarie internationala simplificata, populara si bucataria urbana, de Internet. Eu am luat pachetele cu legume si o rata cu varza si un ditamai polonic de dulceata de coacaze peste, care au fost asa si asa, nimic special.

Dar te duci la Luna Cafe & Bistro nu neaparat pentru mancare - desi, daca stai sau lucrezi in zona, ai putea sa te duci si pentru asta, fiindca nu ai multe alte variante la indemana, in zona. Te duci la Luna Cafe & Bistro pentru ca e frumos, e linistit, e din alta lume, o lume la care multi se gandesc cu nostalgie.

Serviciul a fost bun, personal, ca la multe localuri boeme, cu o chelnerita adorabila - cea din poza, cred ca Ana o cheama. Preturile sunt normale, clienti am vazut ca aveau destui.

Am vazut ca Luna Cafe & Bistro isi promoveaza foarte mult oferta de loc pentru evenimente, fie organizate chiar de catre ei (recitaluri de pian, printre altele, sau pian doar ca muzica ambientala, nu sunt sigur), fie punand localul la dispozitie. Pentru o anumita categorie de public, sunt sigur ca e o optiune eleganta.

Asadar, Luna Cafe & Bistro e unul dintre locurile frumoase ale Bucurestiului, in care te duci mai degraba cu prietenii ca sa stai acolo cateva ceasuri bune, si mai putin ca sa te duci sa mananci ceva repede si sa-ti vezi mai departe de griji...

Sursa foto: George Butunoiu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri