Cine spune ca nu poti sa faci plaja iarna? Nu este nicio problema cata vreme te afli in locul potrivit. In vreme ce Romania ingheata sub coduri galbene si portocalii de ninsori si viscol, in alte colturi din lume, oamenii au soarele la picioare. Iata o lista cu mai multe destinatii calde in care sa sfidezi frigul de acasa.

Dupa o iarna relativ prietenoasa, cu cateva ninsori timide si temperaturi care nu au sarit cu mult sub 0 grade, vremea a schimbat radical foaia. Coduri portocalii si galbene de ninsori si viscol au lovit cea mai mare parte din tara. Daca faci fata cu greu frigului de afara si gandul iti este la un loc cu soare si plaja sau macar cu temperaturi peste 20 de grade, atunci poate e cazul sa iei in calcul o vacanta.

Destinatii calde pentru cei care vor sa faca plaja iarna

Tenerife, Arhipelagul Canare

Destinatii de vara in care sa calatoresti iarna: Tenerife

Foto: Shutterstock.com

In luna martie, in Tenerife temperatura medie cea mai ridicata este de 23 de grade Celsius, potrivit momondo.ro. Insula se afla in sudul Spaniei si este la cateva ore de zbor de Romania. Este un adevarat magnet pentru turisti, fiind una dintre putinele destinatii europene unde se poate face plaja tot timpul anului.

Bilete de avion de la 144 de euro - VEZI oferta in timp real

Krabi, Thailanda

Destinatii de vara in care sa calatoresti iarna: Krabi

Foto: Shutterstock.com

In Krabi, temperatura medie cea mai ridicata in luna martie este de 34 de grade Celsius. Krabi este una dintre cele mai spectaculoase zone din Thailanda. Poti sa faci plimbari romantice de-a lungul plajei si, de asemenea, nu poti sa ratezi vestitul masaj thailandez. O ora de masaj costa doar 5 euro. De fapt, toate serviciile sunt la preturi accesibile.

Bilete de avion de la 655 de euro - VEZI oferta in timp real

Citeste si: Idei de city break: cele mai bune tari in care sa-ti planifici o vacanta

Dubai, Emiratele Arabe Unite

Destinatii de vara in care sa calatoresti iarna: Dubai

Foto: Shutterstock.com

In Dubai, temperatura medie cea mai ridicata in luna martie este de 30 de grade Celsius. Dubai primeste o multime de turisti in fiecare a, atrasi de cultura araba, opulenta, mancarea extrem de diferita de cea cu care sunt obisnuiti. Burj Khalifa, Burj al-Arab, simbolul orasului Dubai, acvariul din Dubai Mall, Dubai Marina, soukurile, pietele in care se vand condimente, materiale textile, parfumuri, plimbarile in desert, sunt doar cateva dintre motivele pentru care trebuie sa iti planifici o vacanta in Dubai.

Bilete de avion de la 248 de euro - VEZI oferta in timp real

Ho Chi Minh, Vietnam

Destinatii de vara in care sa calatoresti iarna: Vietnam

Foto: Shutterstock.com

In Vietnam, temperatura medie cea mai ridicata in luna martie este de 34 de grade Celsius. Ho Chi Minh este celebru pentru multe lucruri, insa pietele (incarcate cu mii de standuri), cultura negocierii si motocicletele sunt lucruri pe care nu ai cum sa le ratezi.

Bilete de avion de la 853 de euro - VEZI oferta in timp real

Algarve, Portugalia

Destinatii de vara in care sa calatoresti iarna: Algarve

Foto: Shutterstock.com

In Portugalia, temperatura medie cea mai ridicata in luna martie este de 28 de grade Celsius. Sa mergi in Algarve, atunci cand in Romania sunt temperaturi de minus 20 de grade nu pare o idee rea. Plaja, soare, fructe de mare, aer sarat, vin portughez, suna deja ca o vacanta de vis. Insa trebuie sa ajungi acolo ca sa te convingi ca visele pot deveni realitate. Algarve are unele dintre cele mai frumoase plaje din lume, care ii fac pe turisti sa se indragosteasca iremediabil de acele locuri. Gastronomia locala nu are termen de comparatie.

Bilete de avion de la 200 de euro - VEZI oferta in timp real

Citeste si: Vacante ieftine in care sa mergi anul acesta. Descopera 5 destinatii de neuitat

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri