Funky Resto-Bar e localul din centru al celor care au Funky Lounge Herastrau, clubul despre care am scris deja, pe un ponton de pe Lacul Herastrau, care se inchide in septembrie, pana cand vine din nou caldura, anul urmator.

Funky Resto-Bar s-a deschis pe 13 octombrie la parterul unei cladiri noi de birouri de pe Calea Dorobantilor, aproape de ASE, intre Billa si Cambridge School.

Funky Resto-Bar e o cafenea mai mare in timpul zilei si club dupa ce apune soarale, ca sa faca si ei ce stiu mai bine, ce au invatat cu Funky Lounge-ul din Herastrau. E bine amenajata, dupa moda zilei, cu materiale bune, de calitate, se vede mana unui arhitect priceput care a reusit sa foloseasca fiecare coltisor al unui spatiu scump la chirie. Muzica a fost idioata de-a binelea, era o insiruire de 6 note la percutie care se repetau la nesfarsit.

Au si manacre la Funky Resto-Bar, un meniu chiar foarte bine facut, cu cap, nu e lung, are cate ceva din toate, cat sa acopere cat mai multe gusturi si asteptari. O bucatarie internationala, mai degraba, sau urbana mai elaborata, cum vreti sa o luati.

Eu am luat un (o?) ceviche foarte bun, insa cu atata lamaie (sau otet?), incat a fost aproape de nemancat. Apoi un wok cu creveti in care a pus atata zahar incat si acesta a ramas in mare parte in farfurie. Niste clatite care au fost mediocre, la cei 28 de lei cat costau s-ar fi cuvenit sa aiba alt gust. Cred, mai degraba, ca un bucatar cu cap a facut meniul si un altul gateste la Funky Resto-Bar, unul care nu stie masura, sau care nu gusta mancarea, pur si simplu, inainte sa iasa din bucatarie.

Chelnerul a fost OK pana cand am vazut ca le duce scrumiere clientilor sa fumeze inauntru, ceea ce mi s-a parut o mare magarie. Care clienti erau destui, chiar la cateva zile de la deschidere.

Preturile sunt mari la Funky Resto-Bar, mi-a parut rau dupa banii lasati acolo, mai ales ca o parte din mancare a ramas in farfurie, dupa cum am zis. Sigur, erau si ei in prima saptamana, lumea spune ca trebuie sa treaca un timp pana isi intra fiecare in mana. Insa banii mi i-au luat fara sa clipeasca, de parca totul era in perfecta regula la Funky Resto-Barul lor...

Sursa foto: George Butunoiu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri