S-a deschis primul anger room din Romania, la Bucuresti. Break Room este un loc in care clientii vin sa sparga obiecte intr-un mediu controlat. Toate acestea se intampla intr-un mediu controlat, in deplina siguranta. Scopul final este distractia, relaxarea, miscarea.

Break Room este un loc in care poti sa te distrezi sau chiar sa scapi de stress, distrugand obiecte care nu mai sunt de folos nimanui, cu bata de baseball, cu ranga sau cu barosul. Se propun pentru spargere pahare, vaze de flori desuete, bibelouri de portelan, imprimante, televizoare, telefoane, vase de WC, mobilier de bucatarie, busturi din ghips sau chiar obiecte neasteptate, dar care se sparg spectaculos.

"Activitatea din Break Room este pur recreationala, nu are pretentii terapeutice si de fapt nicio alta pretentie in afara de o oferi portie buna de fun, eliberare si relaxare. Ne adresam bucrestenilor care cauta o modalitate inedita de a scapa de stress-ul cotidian, de a incerca ceva nou si de a se distra alaturi de prieteni", a explicat Marius Neagoie, fondator Break Room.

Investitia initiala a fost de 15.000 de euro si a constat in amenajarea spatiilor de break room, procurarea echipamentelor de siguranta, branding, promovare si logistica specifica.

"Estimam 50 de clienti pe zi in timpul saptamanii si 100 in weekend si ne estimam un break even in primele trei luni. Vizam francizarea si identificarea de parteneri la nivel national daca evaluarea business-ului dupa primul an corespunde planificarii initiale", a declarat Marius Neagoie.

Citeste si:
5 cele mai frecvente probleme cu care se confrunta angajatii
5 cele mai frecvente probleme...

Pachetele incep de la 50 de lei (BYOB – “bring your own breakable”, pachet in care se accepta doar obiecte nepericuloase, care pot fi carate de client pana la hala, fara ajutor) si ajung la 80 de lei sau 150 de lei pentru doua persoane in care sunt incluse: 12 obiecte mici, 3 medii, 1 electronic mare, obiect de distrugere la alegere (bata de baseball, ranga, baros), echipament de protectie (halat, ochelari, manusi). Timp estimat pentru acest pachet: 15 minute. Dupa spargere, toate resturile se recicleaza selectiv.

Primul Break Room din Romania se afla pe platforma industriala Industria Bumbacului.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
Modalitati simple si eficiente pentru a scapa de stresul de la birou