Doua orase din Germania sunt mai bogate, cel putin din punct de vedere al PIB-ului pe cap de locuitor, decat orice tara din lume, scrie Digi24.

Este vorba de Ingolstadt si Wolfsburg. Ambele isi datoreaza succesul industriei auto. Acolo au sediile centrale Audi si Volkswagen.

Potrivit unui site financiar german, PIB-ul pe cap de locuitor in aceste orase este de 176 de mii, respectiv 159 de mii de dolari.

Qatarul, prima tara din lume dupa acest indice, are 133 de mii de dolari pe cap de locuitor. Iar Luxemburg, statul de pe locul doi, doar 104 mii de dolari.

Grupul Volkswagen, care include si Audi, a reusit sa devina anul trecut cel mai mare producator mondial de automobile, in ciuda problemelor din scandalul Dieselgate.

Sursa foto: Shutterstock / eldar nurkovic

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri