Dupa o perioada lunga in care ne-am reincarcat bateriile, am revenit cu recomandarile saptamanale de evenimente ce au loc in Capitala in weekend. Bonus, vom include si cele mai mari evenimente ce au loc in tara, de la festivaluri de muzica, concerte, spectacole, petreceri, expozitii si alte modalitati inedite de a-ti petrece timpul si de a te distra.

Weekendul acesta in Bucuresti avem Burget Fest, Art Safari, Bucharest Coffe Festival, SoundArt Festival, Revino Bucharest Wine Fair, Semimaratonul Bucuresti si o serie de petreceri tematice in mai multe cluburi si localuri din Capitala: Can't Touch This / 80's & 90's music party la Apolo 111, Fu(n)king With The 90's Party cu Buvnitz at Fabrica & B52 la Fabrica, More Or Mess / Expirat si multe altele.

Burger Fest

Festivalul dedicat burgerilor se intoarce cu cea de-a patra editie, ce are loc intre 11 si 13 mai, la Verde Stop Arena. Burget Fest inseamna peste 70 de sortimente de burgeri, 27 de restaurante participante din intreaga tara, inclusiv din Brasov, Cluj, Constanta sau Ramnicu Valcea si concerte.

Da, pe langa atractia principala, burgerul, la Burger Fest vei putea sa asculti live si artisti precum E.M.I.L (vineri), ROA si Mihail sambata, iar in ultima zi a festivalului concerteaza Moon Museum si Suie Paparude.

Pretul unui bilet de o zi costa 18 lei, iar abonamentul pentru cele trei zile 30 de lei.

Art Safari

Cel mai mare eveniment dedicat artei din Romania incepe astazi si tine pana pe 20 mai. Cea de-a cincea editie se desfasoara in Piata George Enescu, intr-un pavilion expozitional adus din Germania, pentru prima oara in Romania cu ocazia Art Safari.

Pasionatii de arta si cultura vor putea admira opere de arta romaneasca de patrimoniu sau contemporana, dar si arta internationala, precum si reprezentatii. Ion Tuculescu, Nicolae Tonitza, Grigorescu, Luchian, Corneliu Baba sunt doar cateva dintre numele sonore de artisti ale caror lucrari vor fi expuse la Art Safari.

Gasesti bilete de o zi la pretul de 50 lei sau abonamente la 90 de lei.

SoundArt Festival

Trei zile de festival in trei cluburi din Bucuresti: cea de-a doua editie a SoundArt Festival are loc weekendul acesta in Quantic, Fabrica si Control. Programul intregului festival este gandit astfel incat sa existe posibilitatea de a urmari toate trupele si de a schimba in timp util locatiile pentru urmatorul concert.

Printre artistii care concerteaza se numara Stoned Jesus, Klimt 1918, Need, Somali Yacht Club, Methadone Skies, Puta Volcano, Purple Dino, RoadkillSoda, Lowbau, Rrichterinvoid, Holy Lamb, Melancholy, ZiqqurHat, C.O.D., White Ash, No Good Advice si The Flying Detachment.

Iubitorii de iubitorii de stoner si progresiv au la dispozitie mai multe variante de abonamente la SoundArt Festival: 20 lei Fabrica Pass, 50 lei Control Pass, 90 lei Quantic Pass sau 120 Full Pass.

Bucharest Coffee Festival

Iubitorii de cafea isi pot petrece weekendul, sau o parte din el, la Hanul lui Manuc, unde pana pe 13 mai are loc Bucharest Coffee Festival. Pe langa degustari de diverse sortimente de cafea, iti poti cumpara obiecte necesare ritualului pregatirii si servirii cafelei sau poti vedea ce pot face noile tehnologii in prepararea cafelei. Nu in ultimul rand, vei lua parte la demonstratii sau concursuri pregatite de organizatori si care se tin la Barista School, aproape de Hanul lui Manuc.

Intrarea la Bucharest Coffee Festival este libera.

Revino Bucharest

Pentru iubitorii de vin, intre 12 - 14 mai 2018, CrameRomania.ro si ReVino.ro organizeaza cea de-a treia editie a salonului de vinuri si turism viticol „ReVino Bucharest Wine Fair”, la Hotel Novotel. Evenimentul promoveaza vinurile romanesti de calitate, cramele mici si mijlocii, consumul responsabil si turismul viticol la noi in tara. Salonul de vinuri este completat de masterclass-uri interactive.

Printre expozantii targului se numara: 7ARTS, Crama Alira, Crama Avincis, Crama Budureasca, Casa de Vinuri Cotnari, Halewood Wine & Spirits, Crama Liliac, Crama SERVE Ceptura, Crama Viile Metamorfosis si multe altele.

Pretul unui bilet de o zi este de 50 de lei, iar acestea pot ajunge la 90 sau 100 lei daca alegi sa participi la unul dintre masterclass-urile interactive.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri