Junior Chamber International (JCI) Bucuresti anunta lansarea Business pe Bicicleta 2018, editia de primavara. Evenimentul sarbatoreste a 12-a editie, vineri, pe 15 Iunie.

Business pe Bicicleta este un eveniment de traditie al JCI Bucuresti, ce promoveaza utilizarea bicicletei ca mijloc de transport la birou si la intalnirile de afaceri, fluidizarea traficului bucurestean si atragerea cat mai multor oameni catre cel mai eco si prietenos mijloc de transport – bicicleta.
Evenimentul are loc de doua ori pe an, o data primavara, o data toamna. Cu fiecare ocazie, sute de participanti defileaza pe biciclete pe un traseu ce strabate capitala, astfel incat actiunea sa fie vizibila pentru cat mai multi amatori ai bicicletei.

Anul acesta, Business pe Bicicleta va avea loc incepand cu ora 18.30 pe urmatorul traseu:

Edgar Quintet, intersectie cu Calea Victoriei - Piata Victoriei - Bd. Aviatorilor - Piata Charles de Gaulle - Piata Arcul de Triumf - Soseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff - Beraria H.

Beraria H va fi gazda pentru o sesiune de speech-uri, business networking si multe concursuri cu premii-surpriza.

„Evenimentul din aceasta toamna doreste sa arate ca bicicleta poate deveni un mijloc de transport important in mediul business dar si ca putem aduce fericirea unui copil prin donarea de biciclete. Primele 3 biciclete au fost donate de catre partnerii nostri de la Carpat Sport si va incurajam pe fiecare in parte sa oferiti posibilitatea unui copil sa se bucure de o bicicleta uitata intr-un dulap.

Partenerii evenimentului: Beraria H, Arete, All Boutique, CarpatSport , Coolor, Gamma Digital Printing, Fabulous Baskets, Techir, Yves Rocher, Quest Mission, Selfie Photo Booth, Ape Rider, Power Yoga Romania.
Partenerii media ai evenimentului sunt: Times New Roman, Economic Zoom, Wall- Street.ro, National FM.

MC-ul evenimentului nostru este Alex Ion, owner la Nexus.

Detalii suplimentare despre proiect si update-uri se regasesc pe site-ul oficial al evenimentului si pe pagina de Facebook Business pe Bicicleta.

Despre JCI

Junior Chamber International (JCI) este o organizatie neguvernamentala internationala care numara aproape 200.000 de membri in peste 100 de tari – lideri, antreprenori si profesionisti cu varste intre 18 si 40 de ani.

JCI Romania tintestesa fie cea mai importanta retea de tineri lideri, antreprenori si profesionisti din Romania.

JCI Bucuresti s-a infiintat in anul 2003 si deruleaza proiecte cu tematici legate de cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel international: afaceri (proiectele JCI Tineri Antreprenori si Business Target Club), dezvoltare individuala (JCI Monthly Training), relatii internationale (conferinte internationale JCI si twinning-uri) si responsabilitate fata de comunitate (Business pe Bicicleta, Money Game si Atelierul Zanelor).

Mai multe informatii despre organizatie si proiectele sale, puteti afla consultand site-ul www.jcibucuresti.ro


Contact organizatori:

Radu Alina
Project Manager Business pe Bicicleta
radualinaalexandra@gmail.com
0749097969

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri