Primul restaurant subacvatic din Europa se va deschide anul viitor in Norvegia. Constructia se va afla la o adancime de 5 metri si este proiectata astfel incat sa devina parte din mediul marin. Restaurantul va avea o fereastra de 12 metri, prin care clientii vor putea admira peisajul subacvatic.

Restaurantul subacvatic va fi deschis in orasul Lindesnes din sudul Norvegiei. Imobilul este realizat de catre firma norvegiana Snohetta, aceeasi care a realizat si proiectele pentru Opera Nationala a Norvegiei si Biblioteca Alexandrina din Egipt, scrie cnn.com.

Una dintre curiozitatile acestei constructii este modul in care face legatura intre pamant si apa, cum te transporta dintr-un piesaj teluric intr-un mediu marin. Clientii restaurantului vor avea ocazia sa experimenteze ceea ce in mod normal nu poate fi experimentat", a declarat Rune Grasdal, arhitectul sef al proiectului.

Restaurantul este construit pe trei niveluri si va avea o capacitate de 100 de persoane. Foarte aproape de intrarea in local va exista un bar unde clientii vor putea servi sampanie, pentru a marca tranzitia de la uscat la apa.

Sursa foto: Captura YouTube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri