Cel mai mare eveniment de street food din Europa de Est se intoarce in acest an cu treia editie intre 6 si 9 septembrie, la Romexo Bucuresti. Street Food Festival a devenit, pentru cea de-a treia editie, Bucharest Street Food Carnival si aduce, pe langa un mix unic de gusturi din peste 10 bucatarii internationale - japoneza, indiana, americana, mediteraneana, balcanica, romaneasca si multe altele – o atmosfera cu ritmuri urbane si influente etno, rock si alternative, sustinuta de concerte live si street shows.

Evenimentul dedicat gurmanzilor si iubitorilor de atmosfera de festival se reintoarce in acest an la Romexpo, in Bucuresti si ii asatepta cu peste 100 de vendori, restaurante cu preparate de senzatie si artisti locali si internationali. In premiera in acest an, cei mai buni bucatari se vor aduna sa impartaseasca din experienta lor in sesiuni de vorbit, dar si in show-uri unde gatitul ocupa loc de onoare si devine vedeta a serilor de Carnaval.

Timp de 4 zile, bucurestenii si nu numai vor gusta un mix unic de gusturi din peste 10 bucatarii internationale, intr-o atmosfera cu ritmuri urbane si influente etno, rock si alternative, sustinuta de concerte live si street shows. Toate acestea, sub umbrela fenomenului The Carnival - un fusion excelent intre muzica live, gastronomie si entertainment, sustin organizatorii evenimentului.

Invitatii Street Food Festival Bucuresti

Line-up-ul celui mai mare eveniment de street food din Europa de Est include nume precum Elena Arzak, Edorta Lamo, dar si chefi si bucatari locali precum Adi Hadean, Joseph Hadad, Nicolai Tand, Radu Ionescu, Ana Consulea, Nico Lontras, Elena Dascalu, Cezar Munteanu, Mircea Groza, Ciprian Zobuian, Alex Petricean, Marius Tudosiei, Patrizia Paglieri, Oana Coanta, Radu Dumitrescu si Paul Oppenkamp.

Acestia vor impartasi din vasta lor experienta culinara iubitorilor de mancare si gurmanzilor in cadrul unor sesiuni de vorbit si a unor show-uri de cooking.

Pe langa acestea, Bucharest Food Carnival va avea o zona de food unde iubitorii de mancare vor putea gusta din ofertele celor mai apreciate food truck-uri din Romania. Printre acestea, reamintim Burgers & BBQ Street, Gourmet Arena, Zona Dulce, Asian Market, Mexican Village, Food Truck Boulevard, Fresh Station, Dessert Boulevard, Fish Market, Gintoneria, World of Beers, Wine Bar si altii. Lista completa a locatiilor de mancare si bautura o gasiti aici.

Street Food Carnival Bucuresti, un mix excelent intre gastronomie si entertainment

Pe langa mancaruri si bauturi din toate colturile lumii, Bucharest Street Food Carnival promite si o portie de generoasa de distractie. Si cum mai bine ar putea vizitatorii sa se distreze decat pe ritmurile unor trupe indragite?

Line-up-ul muzical din acest an al Bucharest Street Food Carnival include concerte ale unor artisti precum Morcheeba, Patrice, Delinquent Habits, Editors DJ set ft Russell Leetch & Elliott Lion, DJ Vadim, J. Bernardt, Subcarpati, Suie Paparude, Macanache, Moonlight Breakfast si multii altii. Gasiti lista concertelor live aici.

Pe langa concerte, Bucharest Street Food Carnival isi suprinde vizitatorii cu spectacole de magie, show-uri cu foc si alte reprezentatii live.

Bilete Street Food Festival

Mai gasesti bilete disponibile la pretul intre de 78 de lei, abonament pentru toate cele patru zile ale festivalului. In timpul desfasurarii evenimentului, biletul pe zi achizitionat online va fi in valoare de 29 lei, iar la poarta 35 lei.

De asemenea, exista si un pachetul de grup care a fost pus in vanzare din 27 august. Pachetul de grup poate fi achizitionat la pretul a 3 abonamente si este valabil pentru accesul a 4 persoane. Toate cele 4 persoane trebuie sa vina impreuna, deoarece se va emite un singur bilet.

Pretul biletelor include 5 lei comision de editare, procesare, distributie si scanare. Copiii sub 12 ani insotiti de parinti au acces gratuit. Puteti cumpara de aici.

Sursa foto: Bucharest Street Food Carnival Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri