Beirut e un mic restaurant libanez destul de vechi in Bucuresti, si cu reputatie buna in ceea ce priveste mancarea - i-am auzit pomenit numele de cateva ori alaturi de sintagma "cea mai buna mancare libaneza din Bucuresti", desi spus nu foarte apasat si cu toata convingerea, totusi...

Beirut e la micul sens giratoruiu de unde se taie Clucerului cu Racota, acolo unde sunt trei restaurante usa in usa - Olio si Jadoo fiind celelalte doua. Beirut are o casa mica, fara etaj, un singur salon cu cateva mese, bucataria in capat. Amenajarea simpla, fara nicio pretentie. Mi-a placut ca au fete de masa albe, curate.

Meniu restrans, mancarurile libaneze arhicunoscute de-acum, fara variatiuni, cum ar fi organele sau alte cateva feluri pe care le vezi doar in restaurantele libaneze mai mari, de pilda la vecinul lor Piccolo Mondo. Mancarea destul de buna, preturile rezonabile.

Serviciul a fost bun la Beirut, personal, cu o pereche de chelnerite care te duce cu gandul la cuplul Stan si Bran. Clienti erau destui la pranz, probabil corporatisti de la numeroasele cladiri de birouri din zona, atrasi de rapiditatea serviciului si de preturile mici.

Beirut e, asadar, un mic restaurant libanez in care lucrurile sunt clare, mergi acolo stiind exact ce mananci si la ce sa astepti si ca nu platesti mult.

Sursa foto: George Butunoiu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri