Calendarul Pirelli 2019, acum in cea de-a saisprezecea editie, realizat de Albert Watson in luna aprilie, in orasele Miami si New York, a fost prezentat la Milano.

Acesta este "Dreaming", Secventa ce cuprinde patruzeci de fotografii afiseaza povestile personajelor portretizate de Gigi Hadid cu Alexander Wang, Julia Garner, Misty Copeland cu Calvin Royal III si Laetitia Casta cu Serghei Polunin. Fotografiile, color si alb-negru, sunt realizate in formatul cinematografic 16:9, fiind inspirate de pasiunea lui Albert Watson pentru arta filmului.

Fotograful spune ca fiecare dintre cele patru femei se concentreaza pe viitor si “are propria sa individualitate, propriul sau scop in viata si mod de a face lucrurile. Prin urmare, tema centrala este cea a “visurilor”, iar ideea de baza din spatele intregului proiect este de a spune o poveste in patru “mini-filme”. Prin acest lucru am vrut sa transmit sperantele si modul protagonistilor de a privi viitorul, intr-un mod care sa duca cu gandul la aspectul visului.”

Julia Garner joaca rolul unei tinere fotografe care iubeste natura si singuratatea. Iata ce spune Watson despre ea: “Julia este o actrita foarte talentata si a intrat direct in pielea personajului. Ea a interpretat rolul fotografului de natura care viseaza la expozitii de succes. Am realizat sedinta foto intr-o gradina tropicala din Miami, care s-a dovedit a fi locul perfect pentru ce ne doream sa facem.”

Misty Copeland, al carei partener in Calendar este Calvin Royal III, este interesata, de asemenea de viitor, imaginandu-se devenind celebra in lumea dansului. “Incercarea de a avea succes este motivatia ei,“ spune Watson. "Personajul lui Copeland, care isi castiga existenta dansand intr-un club, si-a construit o mica scena in gradina, unde exerseaza pentru a deveni o vedeta, uneori impreuna cu iubitul ei, interpretat de Calvin Royal III”.

Lastly, Laetitia Casta este o pictorita care traieste intr-un apartament tip studio, cu partenerul ei, interpretat de Sergei Polunin. Amandoi viseaza la succes: ea ca artist, el ca dansator. “Ce este interesant”, spune Watson, “este ca, in viata reala, Laetitia face intr-adevar sculptura si creeaza opere de arta in timpul liber. Acest lucru a ajutat-o sa intre in pielea personajului. Am decis sa facem sedinta foto cu ei in aer liber, pentru a le oferi scenelor lumina naturala. Atmosfera tropicala din Miami este o componenta cheie in aceasta imagine. "

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri