Conjunctura astrala a acestei perioade le este extrem de favorabila tuturor celor care isi propun sa ii surprinda la maxim pe cei dragi. Cum? Prin oferirea unui cadou plin de suflet. Unii au pornit deja de ceva timp in goana cadourilor de Craciun. Altii, insa, asteapta inspiratia ultimului moment.

Care sunt tendintele in materie de cadouri pentru Craciun? Este o intrebare care se ridica frecvent in aceasta perioada. in randurile urmatoare, speram sa va faceti o idee asupra unui cadou potrivit de Craciun pentru sot si sotie. tineti cont de faptul ca, indiferent de directia in care ar merge trendul, un lucru nu se schimba: emotia. Oferiti emotia unui cadou surprinzator de Craciun, plin de semnificatii, creand astfel ceea ce iLUX.ro numeste #MomenteCareDureaza. Ce sunt momentele care dureaza? Sunt clipe de bine, incarcate de emotie si entuziasm aspirante la titlul de amintiri de neuitat.
Asadar, iata o pista orientativa pentru a lua cea mai buna decizie in alegerea cadoului de Craciun pentru sot sau sotie:
Dragi domni, ce cadouri de Craciun pentru sotie se poarta in acest sezon?

Pentru a alege un cadou de exceptie de Craciun, va indemnam sa reanalizati preferintele persoanei persoanei iubite. incercati sa nu optati pentru obiecte inutile si mult prea comune. Nici cadourile similare cu cele oferite la alte ocazii nu sunt o alegere prea inspirata. si nici sa va repetati nu ar fi prea inspirat. Suntem convinsi ca va doriti sa surprindeti si numai pentru a vi se umple sufletul de mandrie ca da, ati ales bine. Nu e o chestiune de orgoliu, chiar deloc.
Chiar si dupa atatia ani, inca o mai poti surprinde pe sotia ta! O femeie cocheta, eleganta si cu predilectie spre achizitia de accesorii si bijuterii, va fi incantata sa aiba un loc special unde sa isi pastreze toate aceste comori. Micuta si delicata sau cu multe sertarase, cutia de bijuterii nu trebuie sa lipseasca niciunei femei. Cu siguranta, nu are nevoie de motive pentru a-si tine aici dovezile de dragoste si amintirile dragi. Acesta este un loc potrivit, bine delimitat, pentru pastrarea tururor momentelor pretioase care dureaza si dureaza frumos in timp.

Pentru femeia atenta la imaginea sa, la look-ul sau, si care detine o intreaga colectie de accesorii specifice, o geanta de cosmetice si bijuterii este un must-have. inainte de a pune un asemenea obiect pe lista de variante, ar trebui sa te asiguri daca nu cumva are deja una. Doamna ingrijita si stilata va avea grija sa nu-i lipseasca, nici macar in vacanta, un minimum de cosmetice si accesorii. Daca si partenera ta de viata face parte din aceasta categorie, speram ca ti-am cam dat de gandit. Nu de alta, dar e chestiune si de economisire de spatiu. Acum intelegi, nu-i asa?
Fara a avea pretentia de a dicta un anume trend, vom transmite urmatoarea idee: femeia fara geanta este ca si plaja fara nisip. Orice interpretare este de prisos. Oricine este la curent cu importanta acestui accesoriu purtat oriunde de catre o femeie. Suntem convinsi ca orice reprezentanta a sexului frumos, daca ar putea, si-ar crea propria colectie de genti si posete bune de adaptat la orice tinuta si ocazie. Fie ca te vei orienta inspre o noua geanta, plic sau supradimensionata, ori inspre un rucsac din piele naturala, in tendinte, nu vei dezamagi. Cel putin vei primi aprecieri pentru faptul ca da, cunosti si intelegi femeile. iar acesta va fi un mare plus.

Mainile unei femei reprezinta cartea de vizita a acesteia. Te lasam pe tine sa iti dai seama cam unde batem, dar noi am zice asa: un tratament profesional pentru unghii cu oja inclusa si un set de manichiura-pedichiura. De retinut: o idee de cadou de Craciun pentru femei si extrem de practica pentru doamnele care nu prea obisnuiesc sa mearga la salon pentru a-si face unghiile.

Dragi doamne, acum este randul vostru. inspre ce gen de cadouri de Craciun pentru sot va indreptati atentia?

Desi pare greu de crezut, barbatii simt si ei nevoia de a fi apreciati. si de a realiza ca da, i-ati nimerit cum nu se putea mai bine.
Desi nu va aflati la prima experienta de acest gen, inca puteti sa va surprindeti partenerul cu un cadou nemaipomenit. Un cadou de Craciun pentru barbati care sa devina parte a unor momente de neuitat. Caci momentele care dureaza devin implicit niste momente de neuitat.
Poate ca partenerul tau poarta barba sau, din contra, prefera o piele impecabil rasa, acel aspect care denota ingrijire maxima. Barbieritul, obicei eminamente masculin, este esential in cazul oricarui stil. Nu spunem sa nu iei in calcul si cateva produse de ingrijire specifice, insa credem ca un set de barbierit ar face cadoul de Craciun pentru el - sotul tau - sa fie unul complet.

indiferent daca ati facut deja sau nu inconjurul lumii impreuna, orice barbat iubeste sa se bucure, macar ocazional, de un pahar cu o bautura rafinata. Posibil sa nu vezi legatura intre una si cealalta, asa ca te ajutam cu inca niste indicii. rom din Caraibe, tequila din Mexic sau whiskey din irlanda sau Scotia. Nu este un joc de cultura generala, desi, gandindu-ne mai bine, mai ca ar putea deveni unul. Ne referim la un bar glob pamantesc care sa ii satisfaca dragului tau pofta de bautura fina si de calatorie in acelasi timp. in cadrul seratelor cu prietenii sau alaturi de persoanele apropiate din familie, genul acesta de obiecte valoroase, atipice, il va pune si pe el intr-o lumina de star. Sau va pune lumina asupra lui. Tu vei fi oricum de exceptie, dat fiind ca bucatareasa e una singura, nu-i asa? Creati in mod sincron momente memorabile, momente care dureaza.

Mai stai timpule in loc, inca putin macar! Nu avem posibilitatea de a opri nisipul din curgerea sa ireversibila prin clepsidra timpului. in schimb, dispunem de libertatea de a face tot posibilul pentru ca timpul petrecut alaturi de cel sau cea draga sa fie unul uimitor si deosebit. Cautam momentele care dureaza pe tot parcursul vietii, fiindca simtim instinctual ca acestea ne aduc bucurie, implinire si confort sufletesc. Fara ele, existenta ar fi plictisitoare si anosta.
Fiti originali si extrem de atenti in oferirea cadourilor de Craciun pentru sot sau pentru sotie, acum, cand magia, mai tare ca oricand, se simte la fiecare colt. Nu cumparati nimic la voia intamplarii si doar de dragul de a mai bifa o misiune de pe lista Must Do. Oferiti in dar acele momente care dureaza si conteaza in acelasi timp.
Daca iti doresti sa lasi o amintire pretioasa sau daca doresti sa faci un cadou deosebit de Craciun sau cu alta ocazie, le poti comanda pe iLUX.ro – magazinul tau online de cadouri pentru momentele speciale din viata ta. Pe iLUX.ro gasesti cadoul cu suflet si personalitate, cadoul care va vorbi pentru tine, care va fi tinut minte si care va declansa emotiie, cadoul care stie ce vrei sa exprimi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri