Situat in probabil cea mai frumoasa statiune montana din Romania, beneficiind de un amplasament care confera majoritatii camerelor o panorama deosebita, Royal Boutique Hotel Poiana Brasov vine in intampinarea celor care doresc sa organizeze diferite evenimente corporate sau private. Atentia pentru detalii si permanenta comunicare, indiferent de eveniment, fac serviciile hotelului deosebite.

Cu o experienta importanta in domeniul organizarii de evenimente, locatia permite organizarea atat a unor team buildinguri, receptii, dineuri, evenimente mondene sau conferinte cat si a unor evenimente private ca nunti/botezuri/aniversari.

Personalizarea si adaptabilitatea la cerintele fiecarui eveniment in parte, prin sustinerea cerintelor organizatorilor face ca fiecare participant sa fie multumit.

Hotelul dispune de o sala multifunctionala cu o capacitate de 150 de locuri, ce poate fi adaptata in functie de genul de eveniment iar personalul stie si intelege nevoia de mix intre activitati si comunicare. Astfel aveti la dispozitie solutii complete pentru evenimentul dumneavoastra incepand cu ceea ce va doriti ca si concept initial si de baza, primind apoi ajutor specializat pentru serviciile de logistica, catering, echipamente sau momente speciale.


Sonorizarea moderna sau videoproiectorul puse la dispozitie de catre gazde, faciliteaza un eveniment de bussines reusit. Iar camerele gratuite oferite pentru miri si nasi in cadrul organizarii unei nunti, completeaza perfect oferta.

Elegant mobilat si dotat, Royal Boutique Hotel va pune la dispozitie 3 camere vintage duble matrimoniale, 10 camere moderne duble (matrimoniale sau twin), 3 camere triple vintage, 3 camere tripla moderna, 7 apartamente vintage si 3 apartamente moderne dispuse in doua corpuri pe 4 nivele + mansarda, toate dotate cu televiziune prin cablu, frigider, telefon, internet wifi. Conditiilor deosebite de cazare oferite turistilor, li se adauga terasa cu sezlonguri si loc de joaca pentru copii exterior si desigur, sunteti asteptati in spatii de agrement special amenajate pentru relaxare, distractie si adrenalina, in functie de gusturile fiecaruia. Astfel, puteti beneficia de sauna, bar, biliard, darts electronic, fotbal de masa, plimbari cu biciclete, drumetii montane etc.


De asemenea in Poiana Brasov puteti beneficia de lectii de calarie la centrul de echitatie, plimbari cu sania sau trasura, lectii de schi, plimbari cu ATV-ul sau parapanta, dar si multe altele. Pe langa toate acestea, hotelul ofera si cele mai sigure conditii de cazare, intrucat dispune de personalul specializat in chestiuni de securitate, care supravegheaza atent toate activitatile ce se desfasoara in cadrul hotelului Royal.
Prin urmare, Hotel Royal din Poiana Brasov, va intampina cu cele mai avantajoase oferte de organizari de evenimente si cazare, pentru a petrece cateva zile departe de rutina zilnica, in scop de afaceri sau pentru a imbina utilul cu placutul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri