AFI Cotroceni si Taxify sarbatoresc Ziua Internationala a Femeii printr-un parteneriat in cadrul caruia vor fi oferite curse gratuite, in limita a 20 de lei, tuturor femeilor care aleg pe data de 8 martie sa-si petreaca ziua la mall.

Oferta este valabila pentru conturile noi, utilizatorii (exclusiv femei) inregistrati in ziua respectiva.

”Pe tot parcursul zilei de 8 martie, cursele catre AFI Cotroceni prin Taxify vor fi gratuite pentru femei. Conditia este ca in aplicatia de ride-hailing comanda sa fie facuta de pe contul unei doamne sau domnisoare si sa aiba ca destinatie AFI Cotroceni. Gratuitatea va fi valabila in limita a 20 de lei, exclusiv pentru utilizatoarele care folosesc aplicatia pentru prima data, folosind codul AFICOTROCENI.”,a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Mai exact, doamnele si domnisoarele trebuie sa faca urmatorii pasi:
-sa descarce pe telefonul mobil aplicatia Taxify din App Store sau Google Play ( http://txfy.me )
-sa activeze functia de localizare a telefonului (GPS)
- sa introduca datele bancare ale cardului
-sa deschida sectiunea Promotii a aplicatiei si sa introduca codul AFICOTROCENI

”Este cadoul pe care il oferim de Ziua Internationala a Femeii. Am ales colaborarea cu AFI Cotroceni pentru ca datele centralizate la finalul anului trecut au indicat ca este cea mai populara destinatie pentru cumparaturi din Bucuresti, in randul pasagerilor nostri”, a declarat Andreea Magraon, Marketing Manager Taxify.

Citeste si:
Programul magazinelor de sarbatori pentru ultimele cumparaturi
Programul magazinelor si...

Taxify este cea mai mare platforma europeana de ride-hailing, conectand milioane de pasageri si soferi parteneri din intreaga lume pentru a face calatoriile mai usoare, mai rapide si mai convenabile.

Infiintata de Markus Villig, Taxify s-a lansat in 2013 in Estonia. Este una dintre platformele de transport care cresc cel mai repede in Europa si Africa, avand printre investitori companii precum Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital, dar si pe Taavet Hinrikus, co-fondator al TransferWise.

Taxify are peste 15 milioane de utilizatori inregistrati in peste 25 de tari din lume. www.taxify.eu. Aplicatia poate fi instalata gratuit din iOS sau Android.

Citeste si:
Noile reglementari ale serviciilor de ridesharing au intrat in vigoare
Noile reglementari din legea...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Senatorul confirmat cu coronavirus s-a întâlnit cu SUTE de femei musulmane
Setari Cookie-uri