Deja a devenit o obisnuinta pentru reprezentantele feminine mereu dornice sa afiseze tinute impecabile in societate sa fie surprinse de colectiile de incaltaminte sport pe care producatorii le lanseaza de la sezon la sezon.

Deosebite atat prin calitatea ce le insotesc, cat si prin confortul cu care se prezinta fiecare model, acestea sunt o inspiratie in tinutele feminine care pun accent pe moda de actualitate. Nu mai este cazul de compromisuri cand vine vorba de confort atunci cand alegerea vizeaza pantofi sport de la brand-uri cunoscute.

Se adapteaza cu fidelitate unor stiluri vestimentare variate, cu accent pe elemente la fel de diverse. Preferintele sunt rareori aceleasi, deci se cade ca si lista de optiuni sa fie una extinsa. Astfel, colectiile de sezon disponibile pe piata includ modele de pantofi sport ce vin sub un design modern, cu particularitati in functie de nevoi.

Sezonul calduros inspira femeile sa adopte trendurile de actualitate, optand cu incredere pentru combinatii de culori si materiale variate. Partea de incaltaminte poate fi oricand completata cu ajutorul unor pantofi din piele naturala din colectiile oferite de producatori.

Iata prin ce incanta publicul feminin pantofii sport!

Sunt adusi in prim plan pantofii comozi, sub tiparul clasic cu care reprezentantele feminine sunt obisnuite, insa si completari de genul celor cu barete sau decupaje se includ in lista de solutii.

Nu se pune problema diversitatii la capitolul paleta coloristica, pentru ca modelele se pliaza nu doar pe cautarile de culori clasice, dar si pe acele optiuni ce depasesc sfera obisnuitului, constituite de culori mai intense, mai indraznete, dar si detalii ce depasesc puterea imaginatiei.

Generozitatea se manifesta inclusiv la capitolul diversitate, magazinele de profil intrecandu-se prin modele de pantofi dama ce vizeaza si texturi ale pielii dintre cele mai interesante. Cu siguranta privirile publicului feminin sunt captivate de pantofii realizati din specchio, din piele laminata in nuante argintii, binecunoscuta piele intoarsa, dar si cea lacuita, stampata, din material glitter sau tesut.

Toate acestea sunt o inspiratie privind tinutele pentru sezonul calduros. Cele care se doresc a fi mereu in centrul atentiei vor opta pentru modele din cele nonconformiste, infrumusetate prin detalii minimaliste, dar de efect.

Sunt de interes si pantofii stiletto cu decupaje interesante pe parti, respectiv completate de un model interesant de piele lacuita, acolo unde cea predominant utilizata este pielea intoarsa, spre exemplu.

In cazul fiecarei femei confortul poate fi definit nu doar de materialul din care sunt pantofii realizati, ci si de dimensiunea tocurilor. Astfel, sunt disponibile pe piata modele ce prezinta atat o inaltime medie, cat si din cele inalte, de 95 mm.

Materialul talpii este de asemenea un aspect de interes, iar in cazul produselor de calitate se refera la cauciuc natural, in functie de model si in combinatie cu piele. Ofera un confort desavarsit la mers, protejand eficient piciorul, sens in care contribuie si interiorul, de asemenea realizat din piele naturala, ce permite acestuia sa respire corespunzator.

Reperele reprezentantelor feminine la capitolul pantofi sport

Sunt cautate brand-uri cu vechime pe piata de incaltaminte si accesorii din materiale calitative, din piele naturala. Exista repere variate pentru cele dornice sa incalte pantofi de calitate, ce le pot asigura confortul deplin al picioarelor. Numeroase brand-uri si-au consolidat numele prin accentul pus fara exceptie pe marfa produsa in fabrici ce pun accent pe calitatea proceselor, vizand standarde inalte si modele unice.

Fiecare componenta a pantofilor sport confectionati, dar si a celorlalte categorii de produse din portofoliul magazinelor de profil (incaltaminte sport, casual, smart-casual pentru dama si barbati, curele si genti) este selectata dupa criterii riguroase, de asemenea vizand o inalta calitate. Pielea folosita este selectionata responsabil si supusa unor procese sigure de prelucrare, astfel incat proprietarile sale sa nu fie diminuate. Lipiciul utilizat este de asemenea rezistent, deci durabil si eficient, talpa realizata dintr-un cauciuc natural ce se ridica la standarde ridicate, acelasi fiind si cazul accesoriilor decorative ce completeaza produsele.

Cele care doresc sa aiba siguranta ca investesc intr-o pereche de pantofi trainici, confortabili si care se aliniaza trendurilor de actualitate gasesc in magazinele online si/sau in magazinele fizice din tara solutii variate, la costuri echilibrate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri