Situat in centrul orasului, Hotel Sheraton ofera acces la o gama diversificata de servicii astfel incat restaurantul, meniul, aranjamentele florale si multe alte aspecte de care trebuie sa te ocupi nu vor mai fi o problema.

Situat in centrul orasului, Hotel Sheraton ofera acces la o gama diversificata de servicii astfel incat restaurantul, meniul, aranjamentele florale si multe alte aspecte de care trebuie sa te ocupi nu vor mai fi o problema.

Programeaza o intalnire cu unul din managerii nostri de evenimente si planifica prima petrecere a copilului tau pana la ultimul detaliu. Oferta este valabila doar in luna Mai.

Pentru toti parintii, prima petrecere a bebelusului inseamna emotii unice.

Echipa Sheraton este la dispozitia vostra pentru organizarea unui botez asa cum l-ati visat.

Echipa de specialisti va inatampina cu caldure si va recomanda cu multa rabdare cele mai bune solutii pentru reusita evenimentului dumneavoastra. Pas cu pas, de la planificarea botezului, pana la alegerea meniului, a decoratiunilor sau a muzicii, intreaga echipa de organizare va lucra indeaproape cu dumneavoastra, pentru a se asigura ca totul este meticulos planificat.

Impresionati-va invitatii cu preparatele rafinate semnate de Chef Ashlie Dias, explorand alaturi de echipa noastra de consultanti toate ofertele speciale si alcatuindu-va propriul meniu personalizat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri