Situat in centrul orasului, Hotel Sheraton ofera acces la o gama diversificata de servicii astfel incat sala, locurile de parcare, pauza de cafea, si multe alte aspecte de care trebuie sa te ocupi, nu vor mai fi o problema.

Daca organizezi un eveniment in luna Iulie sau August a acestui an, rezerva-ti data si beneficiezi de sala de conferinta gratuit, iar bonus pentru invitati, 4 locuri de parcare si apa aromatizata rece, numai buna de savurat in lunile calduroase de vara.

Programeaza o intalnire cu unul dintre managerii nostri de evenimente si planifica-ti evenimentul dorit pana la ultimul detaliu. Centrul de conferinte Sheraton pune la dispozitie 11 sali, care pot gazdui pana la 1400 de participanti, dotate cu facilitati de ultima ora si acces la internet de mare viteza.

· 1 sala de intalnire adaptabila

· 2 sali de bal cu un total de 823 mp

· 2 sali de consiliu

· Tehnologie audio-video de ultima ora

· Echipa specializata in organizarea intalnirilor

Impresioneaza-ti invitatii cu preparate rafinate semnate de Chef Ashlie Dias, numit anul accesta “Chef of the year for hotel industry” in cadrul evenimentului Top Hotel Awards, exploreaza alaturi de echipa noastra de consultanti toate ofertele speciale si alcatuieste-ti propriul meniu personalizat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri