Chiar daca nu ai ocazia sa te intalnesti cu antreprenori cunoscuti in toata lumea, care au demonstrat ca poti avea succes in orice circumstante, poti afla multe despre experienta lor din cartile scrise de ei sau despre ei.

Acum gasesti carti despre antreprenoriat la preturi mai mici, avand reduceri de pana la 90%. Am selectat cinci carti despre antreprenori care iti vor aduce o perspectiva diferita asupra modului in care trebuie abordate afacerile.

Carti de antreprenoriat - povesti reale

Girlboss, de Sophia Amoruso

In 2006, Sophia Amoruso lansa Nasty Gal intr-un apartament plin cu haine vintage, un laptop si un cont de eBay, iar acum are clienti din 60 de tari. Cartea #GIRLBOSS iti va dovedi ca succesul nu are legatura cu popularitatea din liceu sau cu facultatea pe care ai urmat-o, daca ai facut o facultate. In aceasta carte vei gasi indemnuri brute pentru trezirea la realitate, observatii oneste si povesti din spatele cortinei despre ascensiunea fulminanta a Nasty Gal. Gasesti cartea aici, la reducere.

Screw it, Let's do it - Lectii din scoala vietii, Richard Branson

Richard Branson este unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori din lume, care a lansat si dezvoltat brandul Virgin. Din cartea lui vei afla ca poti face un lucru, chiar daca altii sunt sceptici. Trebuie doar sa incerci si iar sa incerci, pana cand reusesti. In Screw It, Let's Do It, Branson impartaseste cateva dintre lectiile de viata si cariera pe care le-a trait si cum a folosit aceste invataminte. Cartea se gaseste aici.

Carti pentru antreprenori - cum gandesc milionarii

Secretele mintii de milionar. Editia a IV-a, de Harv T. Eker

T. Harv Eker este om de afaceri, autor de carti si orator motivational. In cartea sa, el pleaca de la premisa ca „nu lucrurile pe care le stim ne impiedica sa avem succes, ci lucrurile despre care avem o parere incorecta reprezinta cel mai mare obstacol”. Cartea sa trateaza mai putin ceea ce trebuie invatat si mai mult ceea ce trebuie „dezvatat”. Potrivit lui, secretul sta in constientizarea propriilor ganduri si actiuni, astfel incat sa ne putem elibera de alegerile facute in trecut. Cartea poate fi cumparata de aici.

21 de secrete ale antreprenorilor de succes, Brian Tracy

Brian Tracy a studiat mai bine de jumatate de secol antreprenori imbogatiti prin forte proprii, chiar el fiind unul dintre ei. In aceasta carte vei regasi perspectiva lui dupa o cariera de peste 30 de ani in care a oferit consultanta la peste 1.000 de companii si a tinut seminare la care au participat mai mult de 5 milioane de auditori, in peste 70 de tari. Stabileste-ti telurile cu precizie, aplica strategiile din aceasta carte si actioneaza, in fiecare zi, pentru a-ti indeplini visurile. Cartea poate fi achizitionata de aici.

Drumul catre excelenta, Jim Collins, Morten Hansen

Din cartea celor doi autori vei afla ca cei mai mari lideri nu sunt mai vizionari sau mai creativi decat competitorii lor si nici nu isi asuma mai multe riscuri; dar sunt mai disciplinati si mai pragmatici. Pe de alta parte, inovatia in sine nu e un argument decisiv intr-un mediu schimbator; mai importanta e abilitatea de a gestiona corect inovatia, de a combina creativitatea cu disciplina. Daca vrei sa afli care este drumul catre excelenta, cumpara cartea de aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri