Stii deja tipicul mod de a face networking, dar care a fost locul cel mai neconventional unde ai facut Speed Networking? Trebuie sa fii alaturi de 40 de antreprenori , oameni de afaceri, manageri si pasionati de mediul business si vei avea parte de un networking „altfel”!
Te asteptam Joi, 11 iulie- ora 20:00, la depoul Victoria (strada Mexic nr.19)- Bucuresti, cu un nou concept out of the box de Speed-networking, pentru prima editie „Business in miscare”, ce are ca scop facilitarea, cresterea si atragerea noilor generatii de antreprenori si oameni de afaceri pentru dezvoltarea comunitatii de business.

Organizatorii evenimentului au pregatit un traseu interesant, de speed-networking unicat, speakeri, totul in miscare pentru aproximativ 3ore30!

Mai este pregatita si o tema interesanta data acestui eveniment- Leadership si valori in business, adresata ca provocare celor ce vor fi speakeri in eveniment - Radu Savopol - Co-Fondator 5 to go, Victor Racariu - Director General Glovo Romania, Radu Tanase- Managing Partner .Calif/Condimental de Calif, Alexandru Vasile Sainsus - Co-Fondator Nayada si Arboretum.live, Ana Consolea - Owner Zexe Braserie, moderator Alex Dona.

Plecarea se face de la Depoul Victoria ( strada Mexic nr.19 )ora 20:00, se continua cu Sos.Iancu de Hunedoara, Sos. Stefan cel Mare, Calea Mosilor, Str. Baniei, capatul de linie Sf. Gheorghe. Se va face o pauza la capatul de linie, unde vom degusta preparate de food&drinks oferite de partenerii nostri din cadrul evenimentului.

Dupa aceasta mica pauza, pornim mai departe pe traseul Str. Lipscani, Calea Mosilor, Sos. Colentina, Str. Lizeanu, Sos. Stefan cel Mare, Sos. Iancu de Hunedoara, Depoul Victoria unde vom si stationa cu o scurta pauza in care putem parasi tramvaiul. Apoi Sos. Iancu de Hunedoara, Pasajul Victoria Sos. Nicolae Titulescu,Banu Manta, Sos. Nicolae Titulescu, Pasajul Victoria , inapoi la Depoul Victoria.

Pentru ca experienta sa fie cat mai apropiata de conceptul „business”, va rugam sa pastrati dress code-ul "Business Casual" .

*Inscrierile se fac completand acest formular dar atentie- numar de locuri limitate la doar 40! Nu sta mult pe ganduri si inscrie-te, apoi plateste online aici - http://bit.ly/2LCuDem.

Sunt invitati oameni de afaceri, antreprenori, manageri si pasionati de mediul business .

Asadar, va asteptam cu prima editie si abia asteptam sa va cunoastem Joi - 11 iulie ora 20:00, pe cei din comunitatea de Business la Speed Networking, neconventional!

Partenerii evenimentului: Ruvix, .Calif, 5toGo , AbundBerry.ro, All Boutique.ro , Zexe Braseserie, Liquid .

Junior Chamber International (JCI) este una dintre cele mai importante organizatii non-guvernamentale din lume, avand peste 115 organizatii internationale afiliate, cu peste 200.000 membri, persoane intre 18 si 40 ani, cu filiale in peste 6.000 comunitati locale de pe tot globul. Fiecare membru JCI impartaseste convingerea potrivit careia, pentru a aduce o schimbare pozitiva pe termen lung, trebuie sa devenim noi insine mai buni.

*Update: Perioada de inscrieri s-a incheiat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri