Fie ca este un Chihuahua sau un labrador auriu, cainele care face parte din viata celor cu venituri ridicate nu poate sa nu beneficieze de rasfaturi similare cu cele ale stapanului sau. Pe acest fapt s-au bazat producatorii care au lansat accesorii destinate animalelor de companie
Cand luxul ajunge in lumea necuvantatoarelor
Daca nu va plac pietrele pretioase, exista si varianta realizata din sticla de Murano, care costa 148 sau 215 de dolari, in functie de marimea vasului. De asemenea, producatorul specializat Arthur Court comercializeaza un vas de mancare din aluminiu, interiorul vasului fiind de asemenea detasabil. Pretul produsului Arthur Court este mai mic decat cele care contin pietre pretioase, acesta fiind comercializat de la un pret de pornire de 70 de dolari.

Cand luxul ajunge in lumea necuvantatoarelor
Poseta ta sau... a lui?

Ce poti face cand pleci la drum lung si trebuie sa iei si pufosul partener impreuna cu tine? Mersul pe jos pe langa stapan nici nu intra in discutie iar bratele tale reprezinta doar o alternativa la... posetele special proiectate pentru transportarea animalelor de companie. Realizate din piele, cu mai multe compartimente captusite cu materiale moi pentru a proteja micutul de eventualele socuri si cu aerisire interioara, gentile pentru caini in special pleaca de la un pret de 180-200 de dolari si pot ajunge si la 800 de dolari.

Cand luxul ajunge in lumea necuvantatoarelor
Lesa din piele incrustata

Si fiindca poseta nu poate fi intotdeauna cea mai buna alegere, Juicy Couture propune mai multe modele de lesa cu colier detasabil, realizate din piele incrusta, pretul acestora fiind de aproximativ 100 de dolari. Si fiindca unui colier ii poate fi atasat si un medalion, aceelasi producator comercializeaza medalioane de diferite forme, de la inimioare si catei in miniatura, care pot fi inscriptionate cu datele de contact ale stapanului, pretul unui astfel de medalion fiind de 40 de dolari.

Cand luxul ajunge in lumea necuvantatoarelor
Juicy Couture si NM Exclusive se dueleaza si pe segmentul de hainute pentru caini, curentele fashion fiind intalnite si in lumea patrupedelor. Pulovere, tricouri realizate din materiale mai subtiri sau chiar prosoape in miniatura si hanorace, tot ce poate sa ii aduca cainelui satisfactie poate fi gasut pe piata, preturile invartindu-se in jurul sumei de 100 de dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri