Poti intreba pe oricine de ce alearga si iti va raspunde pe nerasuflate ca alergarea il face mai fericit si ii imbunatateste viata. Asta pentru ca sportul nu doar ca te face mai sanatos si te ajuta sa iti mentii forma fizica, dar exercitiile fizice ajuta creierul sa elibereze endorfine, adica vei primi instant o doza de fericire. Iar daca acestea nu sunt suficiente, noi am pregatim o lista cu motivele pentru care ar trebui sa te inscrii la Maratonul Bucuresti in #TeamHOSPICE. Si grabeste-te, e ultima zi in care te poti inscrie la Maraton.

Alergarea nu te va ajuta doar pe tine, ci si pe copiii si adultii de la HOSPICE care au nevoie de prieteni in jurul lor. Nu vei participa doar la o competitie de alergare, ci vei fi parte a unui maraton de solidaritate.

  1. #TeamHOSPICE e cea mai mare si mai optimista echipa antrenata in fapte bune. Vei face parte dintr-o comunitate de oameni implicati si generosi.
  2. Am pregatit o multime de surprize pentru alergatorii #TeamHOSPICE. Pentru ca sportul electronic, sportul traditional si faptele bune merg de minune impreuna, dupa alergare te invitam sa iei un loc pe un puf in cortul nostru, sa te asezi la consola si sa alegi unul din zecile de jocuri pe care le pun la dispozitie partenerii nostri de la Romanian E-sports League (REL).
  3. Ai optat pentru cursa de stafeta? Wolf-e este partenerul nostru de mobilitate la Maratonul Bucuresti, asa ca alergatorii #TeamHOSPICE pot ajunge rapid la punctul de schimbare a stafetei cu trotineta electrica.
  4. E deja o traditie sa avem prajituri. Pe langa apa, suc si fructe pe care le gasiti la open barul din cortul HOSPICE, Eroinele, alergatorii si voluntarii vin mereu cu prajituri sau bomboane.
  5. In plus, daca te inscrii in #TeamHOSPICE, te poti energiza gratuit cu o cafea buna, pentru ca cei de la TEDs Coffee vin din nou cu masina simpatica de cafea in cortul HOSPICE.
  6. Maratonul este unul din acele momente in care Bucurestiul e mai vesel, mai dinamic si mai ales mai optimist datorita sutelor de oameni veseli imbracati in tricoul verde-speranta. Ar fi pacat sa ratezi un moment frumos din viata orasului. In plus, iti dam si un tricou fain pe care il poti purta si la alte alergari.
  7. Te lasi inspirat de ceilalti alergatori, de veteranii care alearga cot la cot cu tine sau de cei in scaun cu rotile. Apoi ii poti inspira pe altii, la randul tau, sa se apuce de miscare.
  8. In weekendul evenimentului, vei avea sansa sa cunosti multe, multe persoane publice – de la artisti la fosti fotbalisti de nationala - care sustin cauza HOSPICE. O multime d si-au confirmat deja prezenta, asa ca vei avea cele mai interesante fotografii pentru Facebook sau Instagram. In plus, vei intalni si o parte din pacientii nostri, asa ca pe traseu te poti intalni cu Cipri, cel mai vesel copil, sau cu echipa #Eroinelor.
  9. Pe traseu te incurajeaza oameni necunoscuti, iar la finish te felicita toata lumea. La finalul cursei, vei primi o medalie si in cortul HOSPICE iti poti face si un tatuaj temporar, care sa iti aminteasca de ziua in care ai terminat o cursa de maraton. Si nici macar nu trebuie sa fii atlet de performanta, poti participa la cursa de 3,5 km, 10 km, 21 km sau 42 de km.
  10. Vino in #TeamHOSPICE si, dupa alergare, terapeutii (si prietenii nostri) de la Active Life Romania vor avea grija sa te refaci dupa efort si te vor rasfata cu un masaj.

Va fi un weekend cu speranta, voie buna, tricouri optimiste si multe, multe fotografii. Posteaza pe Instagram (da-ne tag la hospice_casa_sperantei), foloseste hashtagul #TeamHOSPICE si vino in cea mai mare, optimisa si implicata echipa antrenata in fapte bune.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri