Un muzeu "prietenos" cu cei care isi fac selfie-uri si le posteaza pe retelele de socializare, dotat cu spatii interactive unde tinerii isi pot crea propria arta, s-a deschis la Viena.

Cu pereti viu colorati si obiecte gigantice, muzeul are tot ce este necesar pentru selfie-ul perfect.

"Numarul tinerilor care merg la muzeu a scazut, asa ca incercam sa combatem acest lucru cu ajutorul social media", explica Petra Scharinger, una din persoanele aflate in spatele Nofilter_museum, adaugand ca tinerii "prefera sa traiasca online, in loc sa interactioneze cu lumea reala".

Muzeul va fi deschis timp de aproximativ sase luni si, ulterior, s-ar putea muta in alte orase, potrivit BBC.

Plin de exponate interactive, Nofilter_museum - explica Scharinger - invita oamenii sa se distreze cu adevarat.

Locatia dispune de 24 de camere diferite, unde vizitatorii isi pot face poze in fata numerosilor pereti colorati pentru o asortare perfecta cu tinuta pe care o poarta.

Exista, de asemenea, gropi cu bile, pereti florali si confetti cu sclipici pentru selfie-uri creative, ba chiar o camera plina de false dulciuri in forma de briose sau macarons.

Prin aceasta initiativa, Nofilter_museum se alatura mai multor muzee care vizeaza utilizatorii impatimiti de social media.

Creatorii muzeului spera la circa 300-500 de vizitatori pe zi.

"Cred ca acesta este viitorul muzeelor", explica Scharinger. "Ideea principala este ca nu este vorba doar de selfie-uri, ci de a petrece timp de calitate, de a putea interactiona in timp ce experimentati arta", completeaza ea.

Foto:BBC

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri