Cel mai recent lungmetraj din franciza "Terminator" a depasit adversari redutabili, precum filmele "Joker" si "Maleficent: Mistress of Evil", si a debutat pe primul loc in box-office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminica de compania Exhibitor Relations, informeaza Agerpres. Cititi in continuare care au fost cele mai urmarite filme in cinematografe.

1. "Terminator: Dark Fate" - Terminator: Destin intunecat

Continuand intriga prezentata in primele doua opusuri din seria "Terminator", lansate in 1984 si in 1991, noul lungmetraj din aceasta franciza, "Terminator: Dark Fate", tot cu Arnold Schwarzenegger in rolul unui robot venit din viitor, a obtinut incasari de 29 de milioane de dolari in Statele Unite si Canada in primul sau weekend de proiectii.

2. "Joker" - Joker

Pe locul al doilea s-a mentinut filmul "Joker", ce prezinta transformarea unui comic ratat, Arthur Fleck, intr-un personaj negativ ce devine inamicul principal al lui Batman. Acest film, cu Joaquin Phoenix in rolul principal, a obtinut incasari de 13,9 milioane de dolari de vineri pana duminica si de aproape 300 de milioane de dolari in box-office-ul nord-american in cinci saptamani de proiectii.

3. "Maleficent: Mistress of Evil" - Maleficent: Suverana Raului

Liderul de saptamana trecuta, filmul "Maleficent: Mistress of Evil", a coborat pe pozitia a treia, cu incasari de 12,1 milioane de dolari. Filmul, ce prezinta povestea vrajitoarei din seria "Maleficent", interpretata de Angelina Jolie, a vandut bilete in valoare de 85 de milioane de dolari in cinematografele din America de Nord in primele trei saptamani dupa lansare.

4. "Harriet" - Harriet

Lungmetrajul "Harriet", ce prezinta povestea lui Harriet Tubman, o femeie care a ajutat sute de sclavi sa evadeze din sudul Statelor Unite dupa ce a fugit ea insasi de la stapanul ei in 1849, a debutat pe locul al patrulea, cu incasari de 12 milioane de dolari.

5. "The Addams Family" - Familia Addams

Animatia "The Addams Family" a coborat doua locuri pana pe pozitia a cincea, cu incasari de 8,5 milioane de dolari. In patru saptamani de proiectii in America de Nord, aceasta pelicula a obtinut incasari de 85 de milioane de dolari.

6. "Zombieland: Double Tap" - Zombieland: Runda Dubla

Pozitia a sasea revine peliculei "Zombieland: Double Tap", care coboara doua locuri fata de saptamana trecuta. Filmul este o continuare a comediei hilare si apocaliptice "Zombieland" (2009), cu incasari de 7,3 milioane de dolari in acest weekend si 60 de milioane de dolari in trei saptamani de proiectii.

7. "Countdown" - O aplicatie de cosmar

Locul sapte ii revine peliculei "Countdown", un film de groaza destinat audientelor tinere, despre o aplicatie misterioasa pentru smartphone. Filmul a incasat 17,7 milioane de dolari in doua saptamani.

8. "Black and Blue" - Black and Blue

Pe locul opt se situeaza filmul "Black and Blue", cu incasari de 4 milioane de dolari de vineri pana duminica si de 15,4 milioane de dolari in box-office-ul nord-american in doua saptamani de proiectii. Naomie Harris, care a primit o nominalizare la Oscar pentru filmul 'Moonlight' (2016), si Tyrese Gibson, cunoscut pentru a fi jucat in saga de succes 'Fast & Furious', formeaza cuplul protagonist.

9. "Motherless Brooklyn" - Motherless Brooklyn

Locul noua este ocupat de "Motherless Brooklyn", care a obtinut 3,6 milioane de dolari in weekendul premierei. Edward Norton este vedeta aflata atat in fata, cat si in spatele camerelor de filmat. Acesta a adaptat pentru marele ecran cartea cu acelasi titlu a scriitorului Jonathan Lethem.

Cu actori reputati in distributie precum Bruce Willis, Alec Baldwin, Willem Dafoe, Bobby Cannavale si Gugu Mbatha-Raw, acest film, a carui actiune se petrece la New York in anii '50, urmeaza pasii unui barbat care sufera de sindromul Tourette si care devine detectiv.

10. "Arctic Dogs" - Cateii arctici: Cursa pe zapada

Pe ultimul loc in TOP 10 se afla animatia "Arctic Dogs, cu 3,1 milioane de dolari in weekend-ul de debut. Filmul urmareste un grup de eroi neexperimentati care se aliaza pentru a-l contracara pe maleficul Von Walrus si a salva Arcticul. Din distributie fac parte James Franco, Alec Baldwin sau Heidi Klum.

Sursa foto: d13/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri