Conectati in permanenta cu lumea virtuala, in viata reala se produce o reactie mai putin asteptata. Cum reactionezi cand trebuie sa utilizezi un mouse in forma de ardei iute? Dar unul cu telefon incorporat? Dar un mouse facut numai din piatra?

Mousi Fashionable

Pentru colectionari exista cei mai la moda mousi. Un ardei iute, corpul unei femei in lenjerie sau un creier fosforescent, toate, dupa placerea cumparatorului. Pretul unui astfel de mouse este de 42 de dolari insa poate ajunge cu usurinta la 115 dolari.

Noul mouse optic al celor de la Evergreen este cat se poate de inovator. Compania Evergreen Japan nu s-a lasat mai prejos si a introdus o noua linie de mousi- caine. In forma de jucarie, acesti mousi nu inspira prea multa incredere dar cu siguranta au simtul umorului. Cu diferite design-uri, perfect functionali, masoara 88 x 120 milimetri si cantaresc 160 grame. Mana poate fi plasata pe langa statueta, de aici putand fi acesat click-dreapta si stanga iar scroll-ul este reprezentat de baza mouse-ului, care are 88 milimetri. Mouse-ul este compatibil cu Windows 2000 si XP.Inovatie si eleganta pe ritmurile unui scroll