Incepand cu data de 20 noiembrie, DAHNA, cea mai noua platforma integrata, creata cu expertiza cardiologilor, pentru dieta si stilul de viata sanatos, poate fi descarcata si gratuit, atat pentru Android, cat si pentru iOS.Noutatea aplicatiei DAHNA - Diet According to the Healthy Nutritional Approach, pe langa caracterul de instrument de educare pentru o dieta sanatoasa, este "adunarea sub aceeasi umbrela" a tuturor activitatilor, respectiv etapelor, dedicate alimentatiei, de la alegerea meniului pana la servirea acestuia. Aplicatia ofera astfel o economie foarte mare de timp si de resurse alocate acestor activitati, in doar 3-5 minute se realizeaza, prin meniul aplicatiei, toate activitatile mai sus mentionate.

Aplicatia este construita cu respectarea recomandarilor expertilor in cardiologie si ale Societatilor internationale de prestigiu (European Society of Cardiology, European Association of Preventive Cardiology, American Coolege of Cardiology, American Heart Association). DAHNA are la baza profilul metabolic al utilizatorului, ofera direct meniuri din cele peste 200 de retete incluse in aplicatie, configureaza automat lista ingredientelor, lista de cumparaturi si a cantitatilor necesare realizarii meniurilor, contine si modul de activitate fizica. Apoi zilnic primesti notificare pe telefon cu meniul ales aferent zilei urmatoare.

Activitate fizica in timp real si accesibila nevazatorilor

Pentru ca activitatea fizica, alaturi de o alimentatie corecta, nu trebuie sa lipseasca dintr-un stil de viata sanatos. DAHNA, impreuna cu antrenoarea de fitness Diana Stejereanu, invita utilizatorii la miscare; in zona de profil metabolic se gaseste butonul „Porneste activitatea”, se selecteaza nivelul de activitate si se vizualizeaza videoclipuri cu antrenoarea de fitness Diana Stejareanu activitate ce poate fi facuta in timp real cu antrenorul.

Citeste si:
Dieta la romani: Gatesc acasa si consuma mai multe fructe si legume
Ce obiceiuri sanatoase au...

DAHNA este functionala si pentru pentru nevazatori. A fost prezentata Asociatiei de Nevazatori din Romania si testata impreuna cu acestia. In cele 4 luni de la lansare, peste 5000 de persoane au descarcat aplicatia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
Romanii incep sa se ingramadeasca la sala: 7card a ajuns la 100.000 de clienti
Setari Cookie-uri