La mai putin de un an dupa trei spectacole sold out la Cluj-Napoca, Louis C.K. va sustine la Sala Palatului, luni, 18 mai, primul sau show in Bucuresti. Pretul biletelor porneste de la 100 de lei.

De-a lungul unei cariere care incepe in anii ’80, Louis C.K. a produs mai mult de opt stand up specials, printre care Shameless, Chewed Up, Hilarious, Word - Live at Carnegie Hall (audio), Live at the Beacon Theater, Oh My God, Live at the Comedy Store si mai recentul Louis C.K. 2017.

Listat pe locul patru in clasamentul celor mai buni cincizeci stand up comedians din toate timpurile alcatuit in 2017 de revista Rolling Stone, Louis C.K. este in acelasi timp unul dintre cei mai polivalenti oameni din industria de entertainment americana. De numele sau se leaga talk-show-uri precum Late Night with Conan O'Brien, The Dana Carvey Show si The Chris Rock Show, la succesul carora a contribuit ca scenarist in anii ‘90 si 2000. Ulterior, Louis devine o figura proeminenta a emisiunii Saturday Night Live, iar rolurile avute in serialul Parks and Recreation sau in filme ca Trumbo, The Invention of Lying si Blue Jasmine ii consolideaza cariera de actor.

Spatiul in care Louis C.K. atinge excelenta e reprezentat de productiile TV al caror creator este atat ca scenarist, cat si ca regizor, actor si chiar editor video: sitcomul Lucky Louie, ‘sadcom’-ul Horace and Pete, dar mai ales serialul cu puternica amprenta autobiografica Louie ce a adus artistului sase premii Emmy.

Show-ul lui Louis CK de la Sala Palatului se va desfasura exclusiv in limba engleza si nu este recomandat minorilor

Livehouse Comedy este principala platforma de live entertainment dedicata in Romania fenomenului stand up comedy international. Compania a organizat sau co-organizat in ultimii 7 ani evenimente de stand-up comedy cu artisti precum Eddie Izzard, Jimmy Carr, Dylan Moran si Michael Winslow in Romania, dar si in Bulgaria, Cehia, Polonia, Slovacia si Elvetia. Evenimentul din Bucuresti este cel de-al 13-lea show cu Louis C.K. organizat de Livehouse Comedy.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri