Pentru ca bucătăria să fie un spațiu cu adevărat primitor, organizat și deosebit din punct de vedere estetic, trebuie să acordăm o atenție sporită fiecărui element al amenajării.

Alegerea mobilierului de bucătărie este, de departe, cel mai important pas pentru a crea o astfel de atmosferă. Integrarea perfectă a acestuia în suprafața avută la dispoziție, folosirea paletei cromatice potrivite, alegerea celor mai noi și performante aparate electrocasnice și poziționarea inteligentă a accesoriilor decorative pot transforma un simplu spațiu de gătit și luat masa într-o bucătărie cu bun-gust, curată și confortabilă.

Bucătăria este, cu siguranță o încăpere plină de dinamism, având în vedere că aici gătim, luăm masa și ne adunăm împreună cu cei din familie și prietenii pentru a socializa și a ne relaxa. Așadar, este normal ca acest spațiu să ne ofere cadrul necesar pentru gătit și atmosfera ideală pentru întâlnirile cu cei dragi. Ei bine, un mobilier care să îmbine perfect aspectul practic cu cel estetic este exact ceea ce ne trebuie.

Mobilierul de bucătărie ideal: funcțional și cu un design deosebit

Este clar că bucătăria, ca de altfel orice altă încăpere a locuinței, ar trebui să se caracterizeze prin funcționalitate și design. Iar pentru a ne simți confortabil, este esențial ca ambele aspecte să se regăsească în proporții egale. Cu alte cuvinte, o bucătărie trebuie să fie nu doar organizată și practică, ci și deosebită din punct de vedere vizual, de aceea, mobilierul pentru bucătărie ar trebui:

  • să fie compus din corpuri de mobilier direct asamblate din fabrică, pentru că acestea asigură o stabilitate foarte mare și o durată de exploatare mult mai îndelungată, în comparație cu mobilierul self-assembling;
  • să cuprindă corpuri dotate cu sisteme de depozitare speciale: pentru veselă, pentru tacâmuri, pentru alimente, pentru produsele de curățenie etc.;
  • să fie executat, preferabil, pe comandă, pentru a avea siguranța că se va integra perfect în spațiul bucătăriei și că va satisface cât mai fidel nevoile noastre;
  • să fie realizat din materiale care să reziste la condițiile specifice activităților desfășurate în bucătărie;
  • să fie dotat cu sisteme inteligente de iluminare, care să pună în evidență zone specifice ale încăperii, care să permită o mai bună supraveghere a activităților și care, totodată, să ofere un aer mai cald și primitor;
  • să fie ales într-o culoare/nuanță care să se asorteze cu restul decorului, iar astfel întregul spațiu să devină unul armonios din punct de vedere cromatic;
  • să aibă electrocasnicele integrate, astfel încât să ne bucurăm de o bucătărie mai ergonomică, mai aerisită și, deci, de o libertate de mișcare mai mare.

KUXA studio – mobilier premium pentru cele mai frumoase proiecte

La KUXA studio, unul dintre cele mai apreciate magazine de specialitate din România, avem toate șansele să găsim mobilierul de bucătărie care să dispună de toate cele enumerate mai sus, care să îmbine armonios design-ul unic cu aspectul practic.

Cu siguranță, un astfel de mobilier, alături de stilul în care amenajăm încăperea și de elementele decorative amplasate strategic, va oferi mai multă personalitate spațiului. Pe lângă modelele de bucătării moderne și clasice disponibile în portofoliul companiei, beneficiem și de servicii premium de consiliere, proiectare, măsurare și montaj.

Aruncă și tu o privire pe site-ul kuxa.ro și lasă-te inspirat de mobilierul pentru bucătării KUXA studio! Alege-l pe cel care te reprezintă cel mai bine, iar dacă ai nevoie de mai multe detalii sau dacă vrei să te programezi pentru o vizită în showroom, contactează-i pe specialiștii companiei.

Nu uita, o primă întâlnire de consiliere este foarte importantă pentru o colaborare perfectă pe tot parcursul proiectului, dar și pentru siguranța implementării corecte a acestuia, de aceea echipa ne recomandă să ne programăm vizita la showroom. Un designer dedicat ne va aștepta și își va aloca aproximativ o oră pentru a răspunde tuturor întrebărilor noastre, îndrumându-ne în proiectarea bucătăriei complet personalizate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri