Concurenţii emisiunii ''Big Brother'' din Germania , izolaţi într-un studio din apropiere de Koln de la începutul lunii februarie, au aflat abia marţi seară despre existenţa pandemiei de coronavirus, informează DPA.

Prezentatorul reality-show-ului şi medicul casei ''Big Brother'' au fost cei care le-au comunicat concurenţilor această veste, marţi seară, din spatele unui panou din sticlă.

Reacţiile concurenţilor, de la neîncredere până la curiozitate şi frică, au fost difuzate în direct pentru telespectatorii germani.

Jochen Schropp, prezentatorul de 41 de ani al emisiunii, şi-a dat silinţa să explice situaţia, încercând în acelaşi timp să-i liniştească pe concurenţi. "În primul rând, vă rog nu vă panicaţi. Nu există niciun motiv de îngrijorare", a spus acesta.

După ce au urmărit înregistrări cu cancelarul Angela Merkel şi alţi înalţi oficiali anunţând instituirea unor măsuri draconice în scopul încetinirii răspândirii coronavirusului - avertizări de călătorie, controale la frontiere, şcoli închise şi restrângerea activităţilor sociale -, concurenţii şi-au dat seama foarte repede că nu este vorba despre o glumă.

Medicul Andreas Kaniewski a explicat că virusul prezintă cel mai mare pericol pentru persoanele de peste 50 de ani şi pentru cei care au afecţiuni preexistente.

În timp ce stătea pe canapea alături de ceilalţi colocatari, Michelle, o tânără concurentă, a izbucnit în plâns explicând că mama ei, în vârstă de 55 de ani, suferă de o afecţiune cronică a plămânilor.

"M-am speriat", a spus ea.

Rebecca, o studentă, a privit înmărmurită în timp ce concurentul rival Cedric a pus numeroase întrebări medicului: "Şi nu poţi face nimic ca să ajuţi persoana respectivă? Doar stai şi priveşti?"

Medicul Kaniewski a răspuns calm: "Trebuie doar să îţi arăţi susţinerea".

Emisiunea de televiziune "Big Brother", al cărei format constă în izolarea concurenţilor de lumea din afară şi premierea celui mai popular concurent în rândul publicului, a debutat pe 10 februarie, la câteva zile după ce primul concurent a sosit în casă.

Niciunul dintre rezidenţii casei ''Big Brother'' nu este contaminat cu virusul, potrivit postului de televiziune Sat 1, toţi participanţii fiind testaţi înainte de a intra în casă.

Schropp i-a asigurat pe concurenţi că vor fi informaţi imediat în cazul în care apare vreo problemă în familiile lor.

Sursa foto: TheGuardian

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri