Brățările pentru bărbați au luat cele mai variate forme de-a lungul anilor. De la modele cu scoici pentru o petrecere pe plajă până la cele din silicon, în vogă din anii ‘90, am observat, de la an la an, o explozie de stiluri și modele în ceea ce privește aceste brățări pentru bărbați.

De asemenea, o multitudine de stiluri și tendințe vestimentare sunt unite de acest accesoriu fantastic. O brățară este unul dintre cele mai ușoare accesorii de purtat. O bandă mică din piele sau din mărgele poate da o notă suplimentară oricărui tip de ținută, ajutându-ne, de asemenea, să ne exprimăm personalitatea fără a fi nevoie să spunem un cuvânt.

Cheia purtării unei brățări bărbați este … SIMPLITATEA ! Un concept care vă va permite să nu ajungeți în mijlocul trendului momentului și să arătați că un călugăr tibetan revenit dintr-o retragere spirituală din Tibet, o reprezintă brățările din cristale și pietre semiprețioase de la e-crystals.com. Site-ul pune la dispoziție o gama impresionantă de astfel de accesorii pentru bărbați, dar și pentru femei. Cristalele și pietrele sunt autentice, unele având anumite proprietăți considerate terapeutice pentru corp și spirit.

Stăpânirea elementelor de baza când vine vorba de brățările pentru bărbați este esențială:

1.Proporții!

Brățara trebuie să fie proporțională cu dimensiunea încheieturii și să se potrivească perfect. Evident, pentru încheieturile mai puternice, va fi nevoie de brățări mai mari, în timp ce pentru încheieturi mai mici, va fi nevoie de brățări mai mici.

În plus, brățara trebuie să fie suficient de strânsă încât să se potrivească perfect la încheietura mâinii. Unele modele, cum ar fi cele elastice cu mărgele, sunt de o singură mărime, cu limitări ale dimensiunii lor.

O brățară mare care alunecă înainte și înapoi pe braț tinde să se uzeze mai repede. Tocmai din acest motiv, orice model cu o greutate semnificativă ar trebui să fie mai aderent, în timp ce cele mai ușoare pot avea o libertate mai mare.

Dimensiunea potrivită pentru o brățară necesită un spațiu între încheietura mâinii și brățara în sine, având grijă să nu exagerați și să glisati brățara pe antebraț. Ar trebui să puteți glisa 1 sau 2 degete între brățară și încheietura mâinii.

Un sfat bun este să tratați brățările așa cum ați face cu un ceas, adică să le țineți sub mânecă cât mai mult posibil.
Amintiți-vă, totuși, să fiți atenți atunci când purtați brățări mai mari, deoarece s-ar putea să ajungeți să aveți o umflătură sub manșetă sau să nu o puteți acoperi sub mânecă.

2. Stilul!

Întrebarea principală este “Ce aspect veți alege?”. Brățările, la fel ca toate celelalte accesorii, sunt folosite pentru a va personaliza aspectul general. Încercați să vă gândiți la mesajul pe care doriți să îl transmiteți cu stilul dvs. Un sfat bun ar fi să alegeți simplitatea și naturalețea.
Materialele naturale, cum ar fi pielea, lemnul și pietrele tind să se îmbunătățească odată cu trecerea timpului asigurând o rezistență considerabilă. Chiar și culoarea acestor materiale este mai ușor de purtat și de asortat cu practic orice tip de ținută.

Purtând doar accesorii strălucitoare, va pot face să arătați că un cântăreț de hip-hop care tocmai a ieșit dintr-un videoclip.
Puteți evita această impresie adăugând elemente naturale metalului, cum ar fi pielea, care ajută la păstrarea strălucirii metalului mai sobru și discret.
Brățară va trimite un mesaj. Alegeți o brățară care se potrivește stilului și spune ceva despre dvs. Chiar dacă aveți două sau trei modele preferate, nu trebuie neapărat să le purtați în fiecare zi.

Nu toate brățările se adaptează oricărui tip de ocazie. Pentru multe contexte formale, va sfătuim să alegeți o brățară discretă și subțire de culoare închisă sau să optați pentru un lanț argintiu sau auriu, care să se potrivească cu culoarea manșetelor.

Dacă în schimb decideți să ieșiți în evidență?

Unele situații - precum nopțile în cluburi, concertele și evenimentele sportive - sunt ideale pentru a purta ceva mai decisiv și mai strălucitor. Remarcați-vă față de restul grupului, arătându-vă stilul fără ezitare.

3. Cum purati o brățară?

Instagram face ca totul să pară ușor. Riscul de a imită ceea ce vedem pe social media este să sfarsim prin a fi etichetat pentru acel accesoriu specific. Ar fi un fel de caricatură care se concentrează mai mult pe brățară decât pe aspectul general.

Secretul unui stil captivant și al unui outfit la modă este găsirea echilibrului potrivit. Imaginați-vă încheieturile că cele două părți ale unei scări clasice, în care unul dintre cele două brațe trebuie să fie puțin mai greu decât celălalt. Acest concept se numește greutate vizuală.

În urma acestui concept, nu este recomandat să purtați o duzină de brățări pe o încheietura și să o lăsăți pe cealaltă complet goală sau să purtați exact aceleași brățări pe ambele încheieturi.

Încercați-le în față oglinzii și îndepărtați brățara pe care o considerați inutilă. Puteți decide întotdeauna să o purtați a doua zi. Acesta este cel mai simplu și mai simplu mod de a purta brățări.

Începeți cu 1 sau 2 brățări pe o încheietură a mâinii. Puneți brățara pe mâna opusă de cea în care purtați de obicei ceasul sau uitați un moment de ceas și alegeți brățara. Asigurați-va, însă, că cele două accesorii nu au aceeași lățime (greutate vizuală). Un ceas gros necesită o brățară mai subțire.

Regulile de stil trebuie urmate cu sfințenie atunci când purtați brățări pentru că, dacă la o femeie sunt permise mai multe modalități și combinații, la bărbați atenția trebuie să fie mai mare când vorbim despre bijuterii.

Acestea fiind zise, alegeți brățările potrivite de la e-crystals, alături de ținute cool, pentru a fi în tendințe!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri