Începând cu luna martie, Rovere Mobili, retailerul de mobilier de lux este disponibil și online.

În contextul socio-economic actual, când comerțul offline întâmpină dificultăți în a interacționa cu publicul, lansarea magazinului online oferă clienților posibilitatea să își facă cumpărăturile din confortul și siguranța casei, în câteva minute pe www.rovereshop.ro.

Proiectul include atât caracteristicile unui site web de prezentare, cât și funcțiile unui eshop complex. Astfel, fiecare produs din magazinul online poate fi achiziționat într-o varietate de culori și este asociat cu o serie de module suplimentare, iar această caracteristică îți permite să achiziționezi mobilierul care se potrivește cel mai bine spațiului tău de acasă.

Rovere Mobili și-a lansat pe deplin funcționalitatea site-ului de comerț electronic, oferind toate liniile de produse disponibile prin magazinele sale fizice. În plus, în magazinul online vei găsi colecții limitate, oferte speciale, tendințe și recomandări de stil.

„Deschiderea magazinului online vine ca o continuare firească a strategiei noastre de consolidare a brandului pe piața din România, deoarece ne dorim să fim tot mai pregătiți și deschiși către segmente noi și dinamice de clienți. Piața de mobilă evoluează în permanență și pe măsură ce demografia se schimbă și obiceiurile de cumpărare ale consumatorilor se schimbă. Serviciul de consultanță video, disponibil online vine în întâmpinarea cliențiilor care vor să profite de această perioadă pentru a-și amenaja o zonă sau întreg spațiul locuinței. Prin acest serviciu care este gratuit ne dorim să oferim recomandări personalizate, adaptându-ne constant celor mai exigente cerințe și nevoi”, a precizat Ionela Bercu, Director Național de Vânzări Rovere Mobili.
Despre perioada plină de provocări pe care o traversăm cu toții, Ionela Bercu spune că „încă de la primele semne ale răspândirii coronavirusului, siguranța clienților și a angajaților noștri a fost esențială. Am decis rapid închiderea temporară a celor 10 magazine, am amânat campania offline planificată pentru luna martie și ne concentrăm eforturile de comunicare și promovare pentru zona de online. În contextul creșterii de 20% a cifrei de afaceri în primul trimestru faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent și a nevoii crescute a publicului de a-și îmbunătății spațiul de locuit pentru a se adapta noii realități credem că avem o oportunitate în consolidarea canalui online. Preconizăm că până la finalul acestui an, vânzările online să depășească pragul de 15% din cifra de afaceri a companiei”.

Rovere Mobili este unul dintre cei mai importanţi furnizori de mobilier de lux din România.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri