Îți place să porți încălțăminte comodă, cu ajutorul căreia să creezi ținute cool și moderne? Pantofii sport reprezintă alegerea ideală, fiind extrem de versatili, indiferent de eveniment. Iată care sunt modelele de încălțăminte sport, la modă în 2020:

Adidași New Balance

Cu siguranță îți sunt cunoscuți adidașii New Balance, pantofii sport pe care ii poți purta în numeroase combinații. Aceștia se potrivesc atât cu echipament sport, de tipul colanților colorați și a pantalonilor de trening, cât și cu hanorace oversize.

Totodată, adidașii New Balance pot fi asortați cu ținute casual, care conțîn jeanși și topuri feminine. Găsești New Balance modele noi, pe care să le asortezi cu cele mai cool obiecte vestimentare din garderoba. Datorită varietății de culori, poți să găseșți modelul ideal, care să te reprezinte.

Pantofi sport colorați

Din colecția de încălțăminte sport pentru anul 2020 nu trebuie să-ți lipsească nici pantofii sport colorați. Deși pantofii sport albi sunt în continuare în trend, modelele care se poartă în acest an sunt cele colorate, cu imprimeu sau în diferite nuanțe, combinate.

Alege o pereche de pantofi sport colorați, care se potrivesc de minune în ținute casual, formate din jeanși, tricouri simple și jachete din piele sau în combinație cu fuste plisate și rochii maxi. Cu o pereche de pantofi sport colorați, poți scoate din anonimat orice ținută, indiferent de stilul tău vestimentar.

Pantofi sport cu animal print

Încălțămintea sport cu imprimeu de animal este la modă de multe sezoane și rămâne printre preferatele designerilor. Astfel, dacă ai în garderoba o pereche de botine sau de pantofi stiletto cu animal prinț, acest imprimeu trebuie să se regăsească și pe încălțămintea sport.

Pantofii comozi cu animal print pot fi purtați atât la birou, într-o ținută all black, cât și la o petrecere, alături de o rochie cu același imprimeu. Totuși, dacă optezi pentru o ținută cu acest imprimeu, este recomandat să eviți accesoriile, pentru a nu avea un aspect încărcat.

Pantofi sport tip espadrilă

Espadrilele, cu talpa ușoară și modele vesele, ne sunt cunoscute încă din copilărie. Aceste modele de pantofi sport sunt la modă și astăzi, mai ales pe timpul verii, prin espadrilele cu sfoară, care se poartă cu rochițe și fuste.

Aceșți pantofi sport, ideali pentru sezonul cald, reprezintă varianta optimă pentru confort, mai ales când ai mult de mers pe jos. Espadrilele pot fi purtate atât cu pantaloni, cât și cu rochii și fuste maxi, înflorate, pentru un look feminin.

Converșii în nuanțe pastelate

Un alt model de încălțăminte care nu va ieși niciodată din trend sunt converșii, extrem de confortabili. Pentru 2020, sunt recomandate variantele pastel, care pot fi purtate cu jeanși, fuste sau în ținute all white, pentru un plus de stil.

Pantofii sport cu decupaje

În 2020, se poartă și pantofii sport cu decupaje, al căror design este creat pentru a susține piciorul în mers, oferind ventilație. Reprezintă varianta ideală pentru vara, deoarece pantofii sport au o talpa confortabilă, cu pernuțe moi. În plus, tălpile din cauciuc nu alunecă, oferindu-ți confortul de care ai nevoie atunci când trebuie să mergi mult pe jos.

Pantofii sport cu talpa groasă

În afară de pantofii sport fără toc, există și modelele cu talpa groasă, ideali pentru femeile scunde, deoarece adaugă câțiva centimetri în plus. Nu-ți face griji! Adidașii cu platforma sunt extrem de comozi și potriviți pentru a explora orașul, în lung și-n lat!

Pantofii sport slip-on

Clasici dar niciodată demodați, pantofii sport slip-on, de tipul Vans, reprezintă alegerea ideală pentru a-ți întregi colecția de încălțăminte. Aceștia se potrivesc atât la rochii, cât și la pantaloni scurți și jeanși, oferindu-ți confortul de care ai nevoie. Sunt disponibile numeroase modele, astfel încât să alegi varianta care te avantajează cel mai mult.

Urmărește colectia de primavara-vara 2020 în materie de încălțăminte și alege modelele preferate, pe care să le porți în fiecare zi!

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/person-s-wearing-white-and-black-low-top-sneakers-981619/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri