Elvira Popescu, unul dintre cele mai importante cinematografe din București, se deschide la finalul acestei săptămâni. Astfel, sâmbăta, 13 iunie, la exact trei luni după închiderea temporară a cinematografului, proiecțiile se reiau în curtea Institutului Francez.

Filmul care marchează redeschiderea programului este Les Parapluies de Cherbourg. Un musical clasic, de neuitat, semnat de Jacques Demy și recompensat cu Palme d’Or la Festivalul de la Cannes în 1964.

Cu această ocazie, o veți putea revedea pe marea actriţă Catherine Deneuve, la doar 20 de ani, în primul rol major al carierei sale.

Biletele sunt disponibile aici: https://bit.ly/neREvedemlafilm, însă numărul acestora este limitat pentru a respecta distanțarea socială.

O altă importantă insituție culturală bucureșteană, Teatrul Național București, a anunțat zilele trecute că îsi va relua activitatea începând din 15 iunie. Pentru început, spectacolele revin la Amfiteatru TNB, aflat deasupra teatrului.

Amfiteatrul îndeplinește condițiile de siguranță a spectatorilor și artiștilor pentru a-și putea desfășura activitatea în condiții de siguranță, conform normelor de prevenire a răspândirii Covid 19.

În această primă etapă de reluare a spectacolelor, pentru a respecta cu strictețe recomandările de distanțare socială, din cele 300 de locuri ale Amfiteatrului, sunt oferite spre vânzare publicului doar 60.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri