Coronavirusul a schimbat regulile în turismul internațional. Cu granițele închise pentru mai bine de trei luni, statele caută noi metode de relansare a industriei și a domeniilor conexe. În acest sens, hotelurile au devenit un important pilon în împiedicarea răspândirii noului virus. Thailanda este statul care a stabilit ca hotelurile să ofere pachete de izolare de lux, finanțate de guvern, drept alternativă la carantină de 14 zile.

Zborurile către Thailanda sunt interzise până la finalul lunii iunie, însă guvernul a aprobat realizarea zborurilor charter, pentru repatrierea rezidenților. Până la noi modificări, oricine intră pe teritoriul statului thailandez trebuie să respecte o carantină de 14 zile.

Sursa foto: http://www.royalbenja.th.com/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri