(P) Secretele unei amenajări de restaurant fine dining

Provocarea amenajarii unui restaurant fine dining este una importantă, care se referă la mai multe aspecte, de care proprietarul trebuie să țină cont încă de la

Echipa care asigură succesul acestui restaurant trebuie să fie una completă care să cuprindă pe lângă un consultant în domeniul horeca, implicarea unui chef cu referințe, dar și o echipă profesionistă și plină de creativitate de arhitecți și designeri de interior.

Importanța designului de interior:

Designul de interior are un rol crucial, pentru că primul lucru pe care îl observi atunci când pătrunzi în spațiul intim al unui astfel de loc este cu siguranță atmosfera. Aceasta trebuie să te poarte într-o lume specială încă de la primii pași, să te atragă iremediabil într-o poveste plină de detalii surprinzătoare, sofisticate.

Un designer de interior creativ va ști să aducă la viață viziunea proprietarului, devenind partenerul fidel de drum al acestuia, ajutându-l prin experiența și cunoștiințele sale să transpună în realitate și cele mai mici detalii, chiar dincolo de asteptări.

Citeste mai mult aici.

Lasă-te inspirat și de alte proiecte reușite de amenajare restaurante realizate de echipa Noblesse Group și vizitează site-ul www.noblesse-group.com.

Setari Cookie-uri